Adobe After Effects 6.5 PRO

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Steel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Adobe After Effects 6.5 PRO

Příspěvek od Steel »

Ahoj, mám tento program a potřeboval bych vědět pár věcí. Doufám že se někdo najde a poradí :(
Kdyz dam na zacatku Import file a najdu si video(ústřižek) co tam chci dát, tak ho tam dám pak na něj kliknu dám "Creaty proxy" a "Movie..." Pak je tam "Render settings" a tam si nastavim kvalitu a tak a teď to nejtěžší teď tam je "Output Module" A zde nevim co mám všechno nastavit(hlavně nevim jakej formát) aby to bylo bez ztráty kvality. A když náhodou bych tohle udělal a do toho videa dal nějaký efekt.. A chtěl bych to uložit tak dam "File" "export" a tam dám jako AVI. No a zde je na výběr dalši kvalita...A když tohle všechno udelam tak to video má sice ten efekt co jsem dal ale je to spatna kvalita. O dost se to zhoršilo oproti původnimu videu. A to jsem i nastavoval vsude tu nejlepsi kvalitu a stejne je to spatny :( doufam ze mi nekdo poradi. cau :)
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

V prvé řadě - Composition/PreRender - rozbalí se záložka Render Queue !
V záložce Output module dej Video for Windows Movie/Microsoft Movie a s ničím radši už nehejbej ! :-D
Samo, že bude záležet i na tom, jaký je zdroj !
Na aplikaci stíraček, prolínaček, barevných effects atd. slouží PremierePro 1.5/2.0 - AfterEffects je kompoziční soft a na tyhle hlouposti je zbytečný ! :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“