Více reprosoustav

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Pako...
Nováček
Nováček

Více reprosoustav

Příspěvek od Pako... »

Zdravím mám dotaz dá se nějak napojit více reproduktorových soustav(např 3. po dvou bedničkách) na jednu zvukovou kartu?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jiste pokud mas treba 7kanalovou zvukovku ppripojis na ni 3x stereo repraky nebo 1x 2.1 2x 2.0 - vystup jsou 3 jacky a pak vlastne budes mit 7.0 ci 7.1 repro ikdyz docela dost casu stravis vyladenim repraku aby hraly stejne hlasite a tak
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Pako...
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pako... »

wallot píše:jiste pokud mas treba 7kanalovou zvukovku ppripojis na ni 3x stereo repraky nebo 1x 2.1 2x 2.0 - vystup jsou 3 jacky a pak vlastne budes mit 7.0 ci 7.1 repro ikdyz docela dost casu stravis vyladenim repraku aby hraly stejne hlasite a tak
DIkes :wink:
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

wallot píše:jiste pokud mas treba 7kanalovou zvukovku ppripojis na ni 3x stereo repraky nebo 1x 2.1 2x 2.0 - vystup jsou 3 jacky a pak vlastne budes mit 7.0 ci 7.1 repro ikdyz docela dost casu stravis vyladenim repraku aby hraly stejne hlasite a tak
No ja mam 7.1 , mam na nej Geniusy 5.1 HT SW,a asi by sa tam nedali hodit este dva repraciky ,aby to hralo 7.1,vsak? :)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Axis píše:No ja mam 7.1 , mam na nej Geniusy 5.1 HT SW,a asi by sa tam nedali hodit este dva repraciky ,aby to hralo 7.1,vsak? :)
Ale jde to, samozřejmě stačí připojit do 4 zdířky zvukové karty nějaké stereo aktivní reproduktory (se zesilovačem), ovládání hlasitosti ale bude samostatné takže při každé změně bude nutné sladit přídavné reproduktory s hlasitostí reproduktorů Genius 5.1 HT. V této cenové kategorii je podle mě ale sestava 7.1 zbytečnost zvláště pokud je takto řešená.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Quakes píše:
Axis píše:No ja mam 7.1 , mam na nej Geniusy 5.1 HT SW,a asi by sa tam nedali hodit este dva repraciky ,aby to hralo 7.1,vsak? :)
Ale jde to, samozřejmě stačí připojit do 4 zdířky zvukové karty nějaké stereo aktivní reproduktory (se zesilovačem), ovládání hlasitosti ale bude samostatné takže při každé změně bude nutné sladit přídavné reproduktory s hlasitostí reproduktorů Genius 5.1 HT. V této cenové kategorii je podle mě ale sestava 7.1 zbytečnost zvláště pokud je takto řešená.
Je mi to jasne, ze je to zbytocnost :) mne ide len o to, ze to skusim,a vyskusam, aby som vedel ze to funguje.... no ale asi tam bude problem.. mam Sound Blaster Live 24 Bit 7.1 , a su tam len tri dierky (vsetky obsadene cez geniusy),a pre microfon,aj ten obsadeny :(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“