Foxconn WinFast 6100K8MB-RS (GF6100+410) - zkusenosti?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Foxconn WinFast 6100K8MB-RS (GF6100+410) - zkusenosti?

Příspěvek od jaluvkap »

Mate nekdo tuhle desku? Koupil jsem ji, protoze oproti ostatnim mATX, co jsem zatim videl, ma 3 PCI ... nabidka v BIOSu je na takteni super, akorat mi nefunguje zmena frekvence htt ... at tam dam cokoliv (zkousel jsem 205-300), deska porad jede na 200MHz ... podobny problem se objevil i u verze pro s939, ale v recenzi tady na PCT jim zmena frekvence sla, taxe ptam, funguje vam nekomu ta zmena frekvence (polozka CPU Speed) z BIOSu? Mam posledni BIOS, takteni pres utilitu SuperStep ve Win jde v pohode nad 250MHz.

http://www.foxconnchannel.com/products_ ... an%20Model
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Zkus flashnout novější Bios, jestli nějaký už vyšel. Možná tam někde bude položka overclocking, ale je to blbost, to by spíš byly ty možnosti zašedlé a neměnitelné. A zkus clockgen, jestli funguje aspoň ten !
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno

Příspěvek od liquidfunk »

U těchto desek prostě buď problém vyřeší nový BIOS nebo to prostě nepůjde. V ClocGenu nebo jejich firemním softu pod Win vše funguje takže bych doporučoval to řešit takto.

Každopádně by ses na danou položku měl dostat přes "SuperSpeed" zde

Obrázek

a následně musí být měnitelná položka "CPU frekvency". Také bych rozhodně vypínal Cool´n´quite a snížil frekvenci hypertransportu a pamětí, mám takový pocit, že deska při neschopnosti nastavit nějakou frekvenci přepíná na default.
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

Příspěvek od odpocivejVklidu »

presne tak deska kdyz nastavis neco co nenajede se vrati na default, tu desku mam, jede mi 265fsb max, zkus program clockgen - taktovat primo ve win a vidis jaka je frekvence pameti jestli se nedostavas mimo frekvence co zvladnou, deska ma nastaveni dost, pohraj si...
romanh
Nováček
Nováček

CK804K8MA

Příspěvek od romanh »

No ja mám túto ( CK804K8MA ) ale čo som sa s nou natrápil. Nakoniec idem kúpiť novu dosku ( DFI nF4 Ultra INFINITY) lebo toto je úžas.
Taktovať: bieda - Athlon 64 3200+ max. na 2200 GHZ
Ale to by nebol až taký problém, ten nastal pri hraní hier konkrétne Call od Duty 2. Pc mrzne.
Pokúšal som sa flaschnúť bios NEDÁ SA.
Jednoducho bios pre túto dosku nevezme. Skúšal som aj nemožné postupoval podla návodov radil sa s odborníkom nič.
Skončil som s f. FOXCONN a tiež z f. www.shark.sk
PC
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Re: CK804K8MA

Příspěvek od jaluvkap »

romanh píše:No ja mám túto ( CK804K8MA ) ale čo som sa s nou natrápil. Nakoniec idem kúpiť novu dosku ( DFI nF4 Ultra INFINITY) lebo toto je úžas.
Taktovať: bieda - Athlon 64 3200+ max. na 2200 GHZ
Ale to by nebol až taký problém, ten nastal pri hraní hier konkrétne Call od Duty 2. Pc mrzne.
Pokúšal som sa flaschnúť bios NEDÁ SA.
Jednoducho bios pre túto dosku nevezme. Skúšal som aj nemožné postupoval podla návodov radil sa s odborníkom nič.
Skončil som s f. FOXCONN a tiež z f. www.shark.sk
Mno ja bych vinu na Foxconn nesvaloval ... to, ze mi nesla menit frekvence byla taky moje chyba ... hledal bych problem jinde, nez v desce
romanh
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanh »

U mna je to určite doskou tada na 95%.
PC
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

romanh píše:U mna je to určite doskou tada na 95%.
sak to se resi reklamaci AFAIK
romanh
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanh »

To ano ale túto dosku už nechcem.
PC
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“