Potřebuju nějakou levnou inkoustovku co umí dobře tisknout jak černě tak i barevně!!
Rozhoduji se o CANONech přesněji o PIXMA IP 2200 nebo 4200 (rozdíl je kromě jiného v počtu cartridgů).
Mě jde tedka hlavně o to že když mi dojde inkoust např. v červeném cartridgy tak jestli bude tiskárna tisknout dál anebo mají vlastnost že když chybí jedna barva tak už se dál netiskne???
PLS help kdo to ví!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
To zalezi od znacky a typu, myslim, ze ked budes chciet tlacit ciernobielo, tak chybajuca cervena farba ti nebude vadit. Ale ak farebne, tak asi tazko. Takto to funguje u bratrancovho Epsonu C43. Inak strasne divna tlaciaren.
BTW: Velmi dobra volba, myslim ze pre domaceho uzivatela je Canon to najlepsie, najmä z hladiska technologie tlace a doplnania atramentu. Ja mam moju Canon uz 8 rokov. I ked farebny atrament v nej nebol uz 6 rokov , c/b a text tlaci spolahlivo a bez jedinej chyby. Canon rulezz
jn...ale tím jsem myslel že jsem měl např. EPSON C64 a tam když došel např. červený cartridge tak mě tiskárna nepovolila tisk ani černobíle (přestože tam černá barva byla plná!!!!!!)
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
no tak to je fakt na prd. A nejde to ani cez ine ovladace, ako od epsonu? Napriklad standardne microsoft. Kup radsej tu Canonku. Nebudes chcet viac inu.
Třeba u HP tiskárna tiskne z černé náplně i když dojde barevná náplň, ale musí se v tiskárně nechat ta prázdná barevná náplň, pokud se ta prázdná vyndá tak už netiskne.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
jn u HP tomu věřím..má jednu dost starou tiskárnu od HP a tam to jde ale tedka ještě newim jestli to jde i u těch Canonu konkrétně u typu Pixma IP 2200 nebo spíš 4200???
Ja mam tiez staru Canonku a ta tlaci, aj ked nema atrament . Kedze nikto nechce prezradit tajomstvo novych tlaciarni, nejlepsie by si to mal, keby si napisal otazku priamo do Canonu.
no aky somari, tak nieco som zistil. Pri tlaciarnach s oddelenymi zasobnikmy Canon (len neviem modely) , ked chyba co i len jedna farba, tak zevraj nepovoli tlacit. Radsej asi vezmi 4200, lebo ta ma oddelene jednotlive farby a priesvitne zasobniky, mozes sa dobredu predzasobit, 2200 ma asi farebny atrament v jednom a ciernu v druhom zasobniku a tam asi neuvidis nic. Dalej som sa dopocul, ze pri HP sa da tlacit, len neviem, ci to bolo pri starsich, alebo pri novych, ale na druhej strane su Canonky najlepsie na domace doplnanie, a ked si kupis strament do zasoby, tak nemusis mat strach, nakvapkas tam par ml a tlacis dalej.
no tak jsem to vyřešil.....dozvěděl jsem se že všechny inkoustovky mají v dnešní době ochranu proti poničení tiskové hlavy kdyby zaschl inkoust v cartridge ať je to HP nebo EPSON nebo Canon...!!!Takže pokud dojde nějaký inkoust tak se dál netiskne dokud se nevymění za nový...sice myslím existují tzv. RESSETERy ale ty jsou akorát někde na netě (nevíte kde je to v ČR??)!
Takže jdu do té Canon IP4200 - když dokáže šetřit inkoustem, je rychlá, tiskne dobře i fotky vzhledem k ceně tiskárny a tiskne i na média!!!!