Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

shadow píše:hlavně to nechápej tak, že razer je špatnej. Oba výrobci dělají skvělé myši. Razer je kvalitní módní vlna :) Aby mě někdo netahal za slovo... :lookround:

Nevím, jestli je ten razer eXmat vhodnej ale k Logitechu... k tomu by byl asi ideální ten razer.
Já t dám - o nejlepších myších říkat módní vlna :devil: :wink: :)

Jde o to, co ti vyhovuje - já si na Logitech prostě nezvykl, prostě bych musel mít dlaň zhruba na vrcholu myši a to mi nevyhovuje, u Razera ji mám vlastně na hřbetu ( svažující se straně ), kousek nad podložkou, ovládám ji palcem a prsteníkem.

Na tu výšku mám přesně opačnej pohled - strašně mi vadí v pohybu, nejde s tim udělat rychlejší pohyb. Jestli hraješ hlavně SP ( nebo MP jenom občas pro zábavu ), tak to nepoznáš, ale v online je to dost znát...

A eXactMat pro Logitech klidně, to je blbost říct, že nebudou pasovat k sobě, prostě podložka k optický kryse, pokud je Logitech optickej, tak není problém.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

no prave tady ,jsme u jadra pudla,
me vyhovuji spis mysi typu
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=340
(moje fota uprostred stranky) je tam zaber na modrou mys na mem stole.
Takovyhle tvar,a tomu se asi nejvic prave podoba ten razer,
o proti MXxxx jhe tohle decko(vyskove) (myslim :oops: ) ale zase jak je mnohokrat receno,jde o zvyk.
2Shadow: jj amazon,jde vratit do 30dnu,
ale jeste pohledam,
BTW: existuej jeste nejaky jiny vyrobce kvalitnich "2gamer" mysi?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

hlupak píše: BTW: existuej jeste nejaky jiny vyrobce kvalitnich "2gamer" mysi?
Opět odkazuji na 1. stranu :sleepy:

Ještě třeba Mystify, ale pro "progaming" sou spíš podle nápisu na krabici nežli vlastností... Ať to vezmeš jak chceš, tak Razeru se dokáže trochu rovnat jenom ten Logitech.

A k těm obrázkům - to vidim jasně na Razer, imho by si si musel zvykat a o tom to neni - nedám přece 1300 za myš a ještě se jí přizpůsobovat, ne? ;)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

wector píše:
A k těm obrázkům - to vidim jasně na Razer, imho by si si musel zvykat a o tom to neni - nedám přece 1300 za myš a ještě se jí přizpůsobovat, ne? ;)
presne to mam na mysli,abych ji koupil apak si na ni po nocich zvykal
tj ----------------------->razer jasna volba pro me (IMHO)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Si objednej přes amazon obě a jednu pak vrať :)
show must go on..
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

shadow píše:Si objednej přes amazon obě a jednu pak vrať :)
ee,sjem tam koukal maj tam jen MX518(myslim)
ale je zd esposuta jinej obchodu skusim jak rikas ,koupit je apak tu co nebude mi sedet vratit..Easy man easy.thx
M!$cHo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!$cHo »

mno takze ako hrdy majitel Razer Copperhead 200dpi Anarchy Red musim povedat ze som si na nu zvykol v den co som ju dostal,tz ze nenni problem si na nu zvyknut,vrelo doporucam,vela "razerakov" doporucuje k tejto mysi podlozku eXactMat,ja som zariskoval a zobral si k nej medium verziu F10 fUnc a skutocne sa oplatilo,myska po nej jazdi ako po detskom zadocku :lol: ,ked sa s myskou rozbehnem po podlozke tak sa smyyyka jedna radost,ale zaroven mam nad mysou na tejto podlozke kompletnu moc takze aim mi neuteka,super kombinacia vrelo odporucam! :-D
btw nepouzivam ziadne mouse skatez
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Takže to tu trochu oživíme takovou novinkou http://www.herni-prislusenstvi.cz/profe ... e/773.html.

Moc jich není, já už sem si svou objednal, tak honem, honem :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Copperhead is home, vynikající věc, doporučuju :)

Ale k věci: přišel mi dotaz, abych popsal změnu firmware, tak to dám radši sem, ať to nemusim psát za měsíc znova. Takže:

a.) spusťte software od Razeru
b.) vyberte "save/load settings"
c.) vyberte "update firmware" a najděte soubor s novym firmwarem ( koncovka *.s19, pokud ste stahovali software i s driverem, tak je ve složce se softwarem ve složce "firmware" )
d.) vyskočí vám návod v angličtině, řiďte se jím ( pokud neumíte anglicky, čtěte dál )
e.) odpojte myš, odraťte myš, stiskněte a držte tlačítko na změnu profilů a zapojte myš do USB. Teď můžete tlačítko pustit, myš začne blikat, stiskněte "enter" ( nebo myší klikněte na "OK", to ale občas nejde ). Proběhne dialog s updatem firmware a je potřeba znovu nainstalovat zařízení do Windows ( samo to na vás skočí ), přičemž v průběhu hledání ovladače vyberte ten ze složky "Driver" ( opět složka se softwarem ).
f.) pro jistotu restart a je to ;)
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

jj, uz bych to zvladl aj bez tvojeho navodu.
BTW: kdyz instalujes mys s novym driverem, tak se ti preflashne sama
mandor
Nováček
Nováček

Co je to zač?

Příspěvek od mandor »

Nemáte někdo zkušenosti s touto myši?
http://www.pixmania.com/cz/cz/177049/ar ... srcid=1707
acer timelineX 5820TG
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

k tomu razeru - velice me to mrzi, ale myslim, ze veskere neduhy, ktere to ma by sli vyresit pres novy software. myslim tim konkretne moznosti profilu, ovladani podsviceni. a trochu me mrzi, ze tlacitka cislo 6 a 7 nemohou byt proste mouse button 6 a mouse button 7, ale to bude chyba spis az ve widlich.
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to zač?

Příspěvek od wector »

mandor píše:Nemáte někdo zkušenosti s touto myši?
http://www.pixmania.com/cz/cz/177049/ar ... srcid=1707
No poptám se, jestli neni skladem, že bych zkusil tu "technologii" MX510. Ale ikdyž ji bude mít, tak je to IMHO zlodějina - 800 za MX510? To už bych se radši koukl po bazarech po Razeru Diamondback, popř. MX518 ( jestli trváš na Logitechu )
ManCZE píše:k tomu razeru - velice me to mrzi, ale myslim, ze veskere neduhy, ktere to ma by sli vyresit pres novy software. myslim tim konkretne moznosti profilu, ovladani podsviceni. a trochu me mrzi, ze tlacitka cislo 6 a 7 nemohou byt proste mouse button 6 a mouse button 7, ale to bude chyba spis az ve widlich.
Uvědom si, že Razer nebude tuhle novinku dávat do starší myši, čímž by se připravil o potenciální zákazníky o Copperhead ( a tím o větší zisky ). Navíc Diamondback nemá vnitřní paměť, takže by ty profily byly opět na SW bázi, což IMHO ty ovladače umožňujou přes nastavení DPI. Pravda, nenastavíš si tam frekvenci USB, ale to měnit nebudeš, to je hloupost. A nakonec ti můžu říct, že nějakou výhodu v těch profilech nevidim: a.) tlačítko je zespodu, takže to neni na nějaký rychlý přepínání během hry b.) přepnutí frekvence USB chvíli trvá c.) je potřeba software, takže tak jako tak si s sebou nějaký to médium musíš vzít.

BTW ty fakt dokážeš během hraní nebo práce měnit DPI? Asi sem blbej, ale nějak sem se pořád nenaučil toho využívat :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

BTW: já jen sám za sebe můžu říci že nepoužívám žádné vychytávky k myši ... prostě koupím takovou myš abych s ní nemusel nic dělat ...

tj upřímě nechápu proč bych si z mši s DPI1600 dělal myš 400,800 ? proč ? prot sem si ji snad kupoval aby mi šla naplno ..
nebo softwarové profily ? blbost obecná .... chci mít myš všude stejně tak rpoč bych si ji nastavoval pro každej soft ?! ...

Frekvence USB ? mno proč ? ta myš nějak špatně reaguje ? :)

prostě nějak na ty softy k těm myším nevěřím lépeřečeno zdá se mi že to spíš zbytečně zvyšuje cenu ...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Digitaldoom píše:Frekvence USB ? mno proč ? ta myš nějak špatně reaguje ? :)
Tak USB mám momentálně na 500Hz ( 1000Hz zvládá myš i deska, ale mladá na to furt připojuje flashku a ta dělá bordel ). Ten rozdíl tam při hraní je, oproti 125Hz to trochu pomáhá, pár fragům to pomůže, hlavně pokud se s někym potkám head-2-head, prostě na blízko, kdy se dělá minimální pohyb a jedna rána brokádou dělá výsledek :)

Ale ve Photoshopu ani při jiný práci sem rozdíl nepoznal. A že softy zvyšujou cenu? To ne, to zvládnou sami prodejci - přecijenom když se dá Copperhead zlevnit na 1200 ze 2000...
Prerovak
Začátečník
Začátečník

G7

Příspěvek od Prerovak »

Čaute lidi pls nemůžete mi říct na jakých podložkách G7 jede?
Prej na některých ne nechci šlápnout vedle

Třeba nevíte jede na :MTW Mousepad XXL???

Dík Prerovak
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: G7

Příspěvek od wector »

Prerovak píše:Čaute lidi pls nemůžete mi říct na jakých podložkách G7 jede?
Dík Prerovak
Tak to nevim, s tim novym FW už problémy nebyly, takže se zkus poptat na progamingshopu přímo u tý podložky, popř. zůstaň u odzkoušeného - Razer eXactMat a Mantis nebo fUnc
Prerovak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Prerovak »

wector píše:
Prerovak píše:Čaute lidi pls nemůžete mi říct na jakých podložkách G7 jede?
Dík Prerovak
Tak to nevim, s tim novym FW už problémy nebyly, takže se zkus poptat na progamingshopu přímo u tý podložky, popř. zůstaň u odzkoušeného - Razer eXactMat a Mantis nebo fUnc

Ten novej FW byl jen pro G5 ne? ja se bavím o G7 :)
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je to zač?

Příspěvek od ManCZE »

wector píše:Uvědom si, že Razer nebude tuhle novinku dávat do starší myši, čímž by se připravil o potenciální zákazníky o Copperhead ( a tím o větší zisky ). Navíc Diamondback nemá vnitřní paměť, takže by ty profily byly opět na SW bázi, což IMHO ty ovladače umožňujou přes nastavení DPI. Pravda, nenastavíš si tam frekvenci USB, ale to měnit nebudeš, to je hloupost. A nakonec ti můžu říct, že nějakou výhodu v těch profilech nevidim: a.) tlačítko je zespodu, takže to neni na nějaký rychlý přepínání během hry b.) přepnutí frekvence USB chvíli trvá c.) je potřeba software, takže tak jako tak si s sebou nějaký to médium musíš vzít.

BTW ty fakt dokážeš během hraní nebo práce měnit DPI? Asi sem blbej, ale nějak sem se pořád nenaučil toho využívat :)
ne, ale behem hrani nemam na buttonu 6 nastavenou klavesu esc, ale nejaky macro. menit dpi pri hrani povazuju opravdu za extrem a ve sportu, kde se kdekdo hada o kazdou ms pochybuju, ze to je pouzitelny ;).
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Prerovak píše:Ten novej FW byl jen pro G5 ne? ja se bavím o G7 :)
Aha, sry, sem se překoukl. To už je zvyk, se furt někdo ptá na G5, pak z toho člověk takhle blbne...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“