Posel Smrti
Moderátor: Baneshee
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Posel Smrti
zacal som hrat tuto hru, pretoze bola k levelu zdarmo
, ale uz mam problem nieco za polovicou hry je hlavolam na sperkovnici, su tam 4 kone, 2 biele, 2 cierne a mam ich navzajom vymenit, lenze vobec neviem ako, nerozumiem logike tejto hry, nechapem ako ich mam presuvat, pretoze niekedy ide presunut, niekedy nie. v navodoch som nenasiel ako na to. poradte prosim...
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Mirkana
- Začátečník

-
mě se to nelíbí jen jsem to nainstaloval a kouknul a hned ven sory neporadím ale kámoš to hraje zeptám se ho už to má pry celi dohrany dám ti vědet 
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no to som potreboval vedet, som to nevedel pochopit, takze som to teraz urobil za 2 minuty, dik€agle píše:Je to jako v sachach, muzes ho vzdy presunout do L, tzn o dve pole dopredu a jedno do strany...
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- shadow
- Středně pokročilý

Malé upozornění na začátek:
Mám orig. verzi od LEVELu a ve hře nejde po jejím prvním spuštění hned po instalaci, aniž by byl jako mezikrok restartován počítač, ukládat pozici !. Přitom hra po instalaci k restartu vůbec nevybídne.
Zřejmě to je kvůli té StarForce ochraně, která se musí nějak aktivovat restartem. Po restartu už mi to funguje, jak má. V pirátských verzích tak, jak jsem se dočetl někde na fóru BW, nejde ukládat.
Přitom se ale StarForce jako takovej neinstaloval, možná to využivá nějakých už v mém systému instalovaných driverů...
No, to jen tak, pokud byste začínali z toho šílet, já jsem k tomu neměl daleko
.
Mám orig. verzi od LEVELu a ve hře nejde po jejím prvním spuštění hned po instalaci, aniž by byl jako mezikrok restartován počítač, ukládat pozici !. Přitom hra po instalaci k restartu vůbec nevybídne.
Zřejmě to je kvůli té StarForce ochraně, která se musí nějak aktivovat restartem. Po restartu už mi to funguje, jak má. V pirátských verzích tak, jak jsem se dočetl někde na fóru BW, nejde ukládat.
Přitom se ale StarForce jako takovej neinstaloval, možná to využivá nějakých už v mém systému instalovaných driverů...
No, to jen tak, pokud byste začínali z toho šílet, já jsem k tomu neměl daleko
show must go on..
- shadow
- Středně pokročilý

Dohrál jsem to.
Sice jsem to hrál vlastně s dvouletým časovým odstupem od vydání, ale i tak je ta hra stále srovnatelná s dnešní špičkou.
Potěšil mě i profesionální český dabing. Když je hra nativně v češtině a je kvalitně nadabována, je to paráda.
Posel smrti je i celkem dlouhá hra a na pár odpolední a večerů určitě vydrží.
Jediné, co mi nepřišlo úplně dokonalé, byl poněkud /jinak většinou vyzdvihovaný/ kýčovitý příběh a rozpačité vyústění zápletky, tedy závěr.
Jinak ale dobrá práce.
Sice jsem to hrál vlastně s dvouletým časovým odstupem od vydání, ale i tak je ta hra stále srovnatelná s dnešní špičkou.
Potěšil mě i profesionální český dabing. Když je hra nativně v češtině a je kvalitně nadabována, je to paráda.
Posel smrti je i celkem dlouhá hra a na pár odpolední a večerů určitě vydrží.
Jediné, co mi nepřišlo úplně dokonalé, byl poněkud /jinak většinou vyzdvihovaný/ kýčovitý příběh a rozpačité vyústění zápletky, tedy závěr.
Jinak ale dobrá práce.
show must go on..
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ahoj, dohrál sem Syberii a zkusil i tohle, když sem viděl první obrazovku tak sem to málem vypnul ale ještě že sem odolal, je to hodně dobrá hra. Teď mám ale obrovskej problém, když vylezu z dolů tak se musí rozstřelit zámek a musí zbýt ještě jeden náboj na vlka. Bohužel sem si hru uložil po vystřelení obou náboju
takže jestli mátě někdo uloženou pozici někde poblíž byl bych vám moc vděčnej, celou hru znova hrát nebudu jenom kvůli tomuhle geniálnímu nápadu. (nenávidim když se dá v adventuře umřit)
WEEEEEEEEEEE!!
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
presne toto urobil kamarat, ale bohuzial uz save nemamPoplik píše:ahoj, dohrál sem Syberii a zkusil i tohle, když sem viděl první obrazovku tak sem to málem vypnul ale ještě že sem odolal, je to hodně dobrá hra. Teď mám ale obrovskej problém, když vylezu z dolů tak se musí rozstřelit zámek a musí zbýt ještě jeden náboj na vlka. Bohužel sem si hru uložil po vystřelení obou nábojutakže jestli mátě někdo uloženou pozici někde poblíž byl bych vám moc vděčnej, celou hru znova hrát nebudu jenom kvůli tomuhle geniálnímu nápadu. (nenávidim když se dá v adventuře umřit)
- shadow
- Středně pokročilý

2 Poplik:
http://bonusweb.idnes.cz/rozbal_diskusi ... sechny_r=0
http://cheaty.idnes.cz/dl.html?filename ... _save1.rar
To by mělo být ono.
A příště si dělej více save pozic, tj. nepřepisuj pořád to samou, to je často dost risky
http://bonusweb.idnes.cz/rozbal_diskusi ... sechny_r=0
http://cheaty.idnes.cz/dl.html?filename ... _save1.rar
To by mělo být ono.
A příště si dělej více save pozic, tj. nepřepisuj pořád to samou, to je často dost risky
show must go on..
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kybrex
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám docela zajímavej problém. Koupil jsem si hru asi před 3 lety na Vánoce asi za 800Kč (tehdá stála). Nespustil jsem kvůli SF-3, reklamaci neuznali, protože oni hru spustili.
Takže mám doma originálku Posla Smrti za 800Kč, která mi nejede (jednou před reinstalem jsem to zkusil znovu a povedlo se, ale pak už nikdy víc). Pak vyšla hra v Levelu, neváhal jsem a koupil jsem si verzi z časopisu bez SF3. Momentálně jsem v 5. kapitole a poprvé za hru jsem opravdu zakysnul. Už jsem to po 2 dnech bádání nevydržel a mrknul jsem se do návodu. Jsem v pozici po prozkoumání Robertovy pracovny (otevřel jsem trezor, prostě všechno dle několika návodů na netu) a mám si promluvit s Victorií, která mi řekne, že v Ashburry je pohřbenej ten můj předek, co byl na obraze u roberta v pracovně (s klíčem na krku). Jenže přesto, že jsem si znovu zahrál celou 5. kapitolu podle návodu, tak Samuel neustále opakuje, že nyní nechá Victorii napokoji a k rozhovoru nedojde, tudíž se nedovím, kde je můj předek s klíčem pohřbený. Nevíte, co s tím? Případně bych byl asi vděčný za nějaký SAVE těsně po rozhovoru s Victorií.
PS:Nádherná hra, ale dojem mi z ní pokazila SF3 (v původní verzi).
PS:Nádherná hra, ale dojem mi z ní pokazila SF3 (v původní verzi).
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth