2Woyta: Nečřikam že to je složitý, ale snad mi dáš za pravdu že by to mohlo jít nakreslit i líp ne? Třeba barevný dráty, real potenciometry a tak... Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
Project:Tahokov
Moderátor: L4mka
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no dneska už to dělat nebudu, ale snad zejtra
2Woyta: Nečřikam že to je složitý, ale snad mi dáš za pravdu že by to mohlo jít nakreslit i líp ne? Třeba barevný dráty, real potenciometry a tak... Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
- ondro12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to sem potom hod ok? Uz sa tesim! Rad pozrem a pochvalim niekoho snahu len preto aby pomohol druhym!Kopi. píše:no dneska už to dělat nebudu, ale snad zejtra![]()
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
---------------------------
- Topey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak,mas naprostou pravdu !!! V zivote sem nic podobnyho nevidel a proto vubec nevim co s tim !!! A navic jak mam vedet z jakyho konce to zapojovat ???Kopi. píše:Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
//Stoobi - promazáno OT. Věci ohledně PSone displeje si řešte v jiné sekci a hlavně v jiném threadu, viz např. tady..
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2Stooby to je pocta jsem z toho celej rozpačitejTopey píše:Tak tak,mas naprostou pravdu !!! V zivote sem nic podobnyho nevidel a proto vubec nevim co s tim !!! A navic jak mam vedet z jakyho konce to zapojovat ???Kopi. píše:Prostě tak aby to pochopili i lidé kteří v životě neviděli žádný schéma. Já jsem to taky zapojoval podle tohohle, ale i pro mě to neni nic extra... Sice tam jsou dráty přímo, ale je to prostě nepřehledný...
//Stoobi - promazáno OT. Věci ohledně PSone displeje si řešte v jiné sekci a hlavně v jiném threadu, viz např. tady..![]()
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.gme.cz
Maj tam toho víc, musíš si vybrat. Některý jsou podsvětlený některý ne. Akorát je blbý že na tomhle webu nemaj skoro žádný obrázky, takže musíš jenom podle parametrů. Jinak jestli chceš, můžu ti poslat elektronickou podobu jejich katalogu, tam je toho víc než na webu. (3MB)
Maj tam toho víc, musíš si vybrat. Některý jsou podsvětlený některý ne. Akorát je blbý že na tomhle webu nemaj skoro žádný obrázky, takže musíš jenom podle parametrů. Jinak jestli chceš, můžu ti poslat elektronickou podobu jejich katalogu, tam je toho víc než na webu. (3MB)
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, pokud nechcete otravovat Kopiho, tak je to (jednotlivý pdfka) na http://trinom.org/stazene/pctf/. Pokud si chcete stáhnout vše v zipu, tak sosejte odsud (cca 30 MB)Kopi. píše:...Jinak jestli chceš, můžu ti poslat elektronickou podobu jejich katalogu, tam je toho víc než na webu. (30MB)
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: