problemy s nForce 4U na Viste (Longhorn Beta 1.32B)

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
jook
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problemy s nForce 4U na Viste (Longhorn Beta 1.32B)

Příspěvek od jook »

Nazdar, mam 64bit Venice 3200+ a desku Asus A8N-E. Nemuzu ani za boha natahnout ovladace sitovky at zkousim ovladace pro XP, 2000, 64XP, 64bit 2003, cokoli... proste nic. Vzalo mi to uz i SB Live1024! tak se mi zda divne, ze s chipsetem si nevi rady. Vyhodilo mi to jeste nejake zarizeni v konfliktu, ale nevim presne uz co.
Ma vubec smysl nechavat tam tento system? Mam ho na druhem disku k XP, docela rad bych vyzkousel rozdil ve vykonu. Diky za kazdy nazor a pomoc.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

obecne chtit po kakekoliv Bete naprosto bezchybne chovani je dost velka naivita...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: problemy s nForce 4U na Viste (Longhorn Beta 1.32B)

Příspěvek od NoTHX »

jook píše:Ma vubec smysl nechavat tam tento system?
pokud ho chceš jen na hraní tak ano, chceš-li ho na běžnou práci tak ne
jook
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jook »

Chci cokoli, jen aby to jelo vice-mene obstojne. Chci proste jen otestovat, jestli 64bit procesor nebyla zbytecna investice. Nejednalo se mi nikdy o hry. Jde mi vicemene jen o vykon, nikdy jsem nic nehral, jen chci, aby komp jel na co nejvyssim moznem vykonu za ty penize co jsem do nej dal.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak tam zkus dat 64bit XP
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“