Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Lidi nemate nekdo zkusenosti jak tohle rozjet pres hamachi?ME se to furt nedari.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hele sou i jiny servery kde se schazej cesi nez servery Battlefield.cz ???? ALe chci RANKED :)
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Walker píše:Hele sou i jiny servery kde se schazej cesi nez servery Battlefield.cz ???? ALe chci RANKED :)
Tohle nějak zvlášť neřeším,obecně hraju radši na Německých,ale když mám chuť na slovany,tak jdu na Antik,ale ten je private ranked,čili ti vlastně neporadím:(
IBM Thinkpad T42p
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Walker píše:Hele sou i jiny servery kde se schazej cesi nez servery Battlefield.cz ???? ALe chci RANKED :)
zkus toto určitě budeš spokojen hraje se večer kolem 20:00 až .....
http://battlefield-saf.wz.cz/news.php
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

B@RT píše:
zkus toto určitě budeš spokojen hraje se večer kolem 20:00 až .....
http://battlefield-saf.wz.cz/news.php
Zkusim to, ale furt tam nemuzu najit nazev nebo IP vaseho serveru :oops:
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

v levém sloupečku

nebo používej toto:
http://bf2s.com/my-leaderboard.php?pids ... ader+Board
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
schinach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schinach »

prosim potrebuji pomoc nemuzu za boha rozchodit BF po netu
neustale pise IVALID CD KEY zkusil jsem postup zde posany a nic nemate nekdo nejaky jina navod jak to rozchodit , diky
Asus P8Z68-V PRO/ Core i7 2600k/ 8GB DDR3 Kingston CL9 1600MHz/ ATi Radeon 5870 Vapor X/ Akasa 850 W 80+/ Noctua DH-14/ Cooler Master Cosmos/ Samsung T260HD
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

schinach píše:prosim potrebuji pomoc nemuzu za boha rozchodit BF po netu
neustale pise IVALID CD KEY zkusil jsem postup zde posany a nic nemate nekdo nejaky jina navod jak to rozchodit , diky
originalka?
Chod to reklamovat do obchodu.

Ak si zlodej, nestazuj sa.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
schinach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schinach »

ted mi to zas pise toto http://schinach.neutral.cz/gallery/v/PC/BF.JPG.html
Wuuduu : zdrz se komentaru jsou o nicem. Kdybych byl zlodej tak ti ukradnu auto a ne gamesu za 1000 korun
Asus P8Z68-V PRO/ Core i7 2600k/ 8GB DDR3 Kingston CL9 1600MHz/ ATi Radeon 5870 Vapor X/ Akasa 850 W 80+/ Noctua DH-14/ Cooler Master Cosmos/ Samsung T260HD
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

asi vsetkym ludom co nemaju originalku tak dnes vypisalo ze maju nespravny cd key:(.
teda vsetkych co poznam ze chodili na cracnutej tak od dnes im to nejde:(
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

taky ti patri K_O :lol: Mas mit orig jako ja :)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Wuuduu píše:
originalka?
Chod to reklamovat do obchodu.

Ak si zlodej, nestazuj sa.
co to kecas. Procti si BF2 forum co je na trackeru. Mnoho lidi ma orig jako ja a pritom mu to sem tam vyhodi takovou vymatlanou hlasku.

4wuuduu: vcera mi to cely den hazelo to co jsi poslal. Reklamace ti nepomuze je to chyba u EA.
schinach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schinach »

hele jeste jedna vec na webu EA je patch 1.12 a ja jsem predtim instaloval patch 1.03 neni v tom nejakej problem ?
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

doporucuji mit 1.12. Za 8 dni vyjde 1.2. Ja mam 1.12 ale tyto kraviny mi to vcera psalo taky :wink:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

schinach píše:hele jeste jedna vec na webu EA je patch 1.12 a ja jsem predtim instaloval patch 1.03 neni v tom nejakej problem ?
pokud řešíš tohle,tak originálku zřejmě nemáš,pak si nestěžuj.
IBM Thinkpad T42p
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Já mám originálku a tyky mi to napsalo. Problém byl v tom, že jsem hru nainstaloval pod účtem uživatele, kde byla použita diakritika. Vytvořil jsem si jednoduše ve Win novej účet s názvem HRY, pod ním hru naistaloval a vše šlape ok.
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

schinach píše:...Kdybych byl zlodej tak ti ukradnu auto a ne gamesu za 1000 korun
Pre mna mas ty hodnotu 500KC, to znamena, ze ta mozem zabit?
Podla mna je zlodej kazdy, nech ukradne cokolvek, ci uz za 1.000.000,- alebo za 1.000,-

P:S. moje auto ma este len 5 mesiacov, to by ma nasralo.... :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Recon píše:vcera mi to cely den hazelo to co jsi poslal. Reklamace ti nepomuze je to chyba u EA.
Sorry, ale s mojimi originalkami sa mi este nikdy nic take nestalo, krabica je doma, kupena nova v obchode, kluc ani hru som nikdy nikomu nepozical a instalujem zasadne do default adresarov - a nikdy problem, so ziadnou hrou.

Mne BF2 fcera frcalo... konecne ma povysili na Sergeant-a... :oops:

Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Wuuduu píše:
Recon píše:vcera mi to cely den hazelo to co jsi poslal. Reklamace ti nepomuze je to chyba u EA.
Sorry, ale s mojimi originalkami sa mi este nikdy nic take nestalo, krabica je doma, kupena nova v obchode, kluc ani hru som nikdy nikomu nepozical a instalujem zasadne do default adresarov - a nikdy problem, so ziadnou hrou.

Mne BF2 fcera frcalo... konecne ma povysili na Sergeant-a... :oops:
vsak ja tez, jestli mi neveris ze mam orig tak ti poslu fotky jak BF2 tak BF2SF, nikomu jsem ten key nikdy nedal. Tu knizku na kterem je jsem videl jen ja a moje kocka :wink: (4 nohy dlouhy ocas). Preste mi to sem tam nejakou kravinu napise. Dneska without problem vse ok a funguje.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja ti verim, len pisem, jak som na tom ja... co robite so svojimi originalkami je mi sum-a-fuk

na baby pozor, mozno ju na teba nieko nasadil, aby ziskala tvoje kody 8)

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“