IE7 install

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

IE7 install

Příspěvek od wector »

Mám takovej problém při instalaci IE 7 ( návod zde http://windows.czweb.org/579_Internet_E ... 2_download ). Jde o to, že na mě po chvilce skočí výstražný okno s textem:

Kód: Vybrat vše

Setup could not vertify the integrity of the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running in this computer.
Mám toho kupu povypínáno přes services.msc, ale právě nevim, jaká služba tohle obsluhuje... Celkem mě to překvapilo, páč něco takovýho je potřeba i při internet banking a to funguje v klidu :?
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

nebude to timhle? :roll:
kdosi pod článkem píše:Correction: You must run testroot.cer and install it (contained in Internet.Explorer.7.Build.5299-JCXP archive) before run update.exe. It will work.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Jo no, vidíš, sem si nevšiml...

Ale instalaci nedoporučuju, takhle beta je oproti tý 1. fakt špatná:

a.) rádo to padá, obzvláště pokus o RSS = pád

b.) strašně to rozhází rozložení stránky - třeba seznam.cz je v tahu, atlas.cz a centrum.cz to samý

c.) na PCT nevložíte komentář, prostě tam není odkaz... ( ikdyž ono je to možná spíš + nežli - :roll: )

d.) špatná koexistence s FF 1.5 a OE - ikdyž je FF nastaven jako výchozí prohlížeč, tak nefunguje adresování odkazů z mailů do FF ( ~ takže zprávy z fóra sou nepoužitelný )

Ale má to plus - zkusil sem FF a sem spokojen :)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

niekde som uz videl verziu,ktora sa nemusi ani nainstalovat , jednoducho len pustit...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Axis píše:niekde som uz videl verziu,ktora sa nemusi ani nainstalovat , jednoducho len pustit...
Tu mám taky, 6mb, ale nic tam nefunguje...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“