Problém s PC-MB-KT4A-V, Sempron 2300+

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
jimi00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s PC-MB-KT4A-V, Sempron 2300+

Příspěvek od jimi00 »

Ahoj, potreboval bych poradit. Mam tady PC s Deskou MSI KT4A-V a semprona 2300+, je u toho 256Mb ram a GF4. Stavel jsem to asi pred půl rokem ale jeste s deskou Biostar s integrovanou grafikou. Pak tam chtel kamarad GF4, takze jsem jí přidal a zacaly problemy-pri hrani her se PC kousne a musi se vypnout, dela to ase az tak po hodine hrani a jen obcas. Taky mu to obces hodilo modrou obrazovku. Takze jsem zkousel pocitac poladit a pak jsem vymenil MB boistar za MSI KT4A-V, vymenil jsem grafiku za jinou GF4, dal jsem tam jinej zdroj protoze původni nemel konektor na (coz tahle deska potrebuje)testoval jsem to Prime 95 test bezel asi 16hod bez chyb, zkousel jsem 3D mark 2001se-100x za sebou a v pohode, Hral jsem asi 2 hod. call of duty2 a v pohode,Memtes ale asi po 3 hod vyhodi chybu. Zkusil jsem vymenit pamet ale memtest opet chyba. Jde o to, az mu to predam aby mi za dva dny nevolal ze se to zase seka, protoze ty chyby v memtestu me znervoznujou.... :?
Takze me uz jen napada ze by to delal procesor? Ale proc v Prime jede v pohode?
Nenapada vas nekoho neco prosim?
GA-M57 SLI-S4, AMD Phenom 8750, 8Gb DDR 2, HD 5670 1Gb
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no PC muze byt v pohode, ale nekdy se stava ze nejakej druh pameti, i kdyz je ok, tak hodi v memtestu na nejakym typu desku error.mas moznost ty pameti otestovat nekde jinde ( v jine desce)
....ze by to byl MELOUN
jimi00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimi00 »

Lord píše:no PC muze byt v pohode, ale nekdy se stava ze nejakej druh pameti, i kdyz je ok, tak hodi v memtestu na nejakym typu desku error.mas moznost ty pameti otestovat nekde jinde ( v jine desce)
No muzu je otestovat ve svym compu.
Ted jsem to testoval tam v tom a haze to chybu po 18 min na 102Mb.
jeste ji testnu u sebe...
jimi00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimi00 »

No tak jsem pamet testoval i ve svym compu a taky hazela chyby. Pritom ale pri praci va win a hrách muj comp s touhle pameti v pohode. Pamet z myho kompu ale v tom druhym hazela chyby-v mym ale ne. Tak Nevim co si o tom myslet, ze by to delala pamet? Ale co teda vyvadi ta moje v jeho compu???
Nevim
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

vypada to ze je chyba na strane zakladni desky
....ze by to byl MELOUN
jimi00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimi00 »

Lord píše:vypada to ze je chyba na strane zakladni desky
No ale predtim s jinou deskou se to taky sekalo. Ale je prevda ze memtest jsem neresil-proste jsem myslel ze ta int.grafika na starej desce muze delat bordel s GF4 v AGP a mel jsem tu tuhle desku, tak jsem ji vymenil. Je pravda ze po dobu hrani jsem s tim ted nemel problem-jen ten memtest me ponekud zdesil. Ale dneska jsem mu to dal at to protestuje a ozve se, takze ceekam jak to dopadne. Ja nemam na to abych hral celej vecer hry cas.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“