zhanam dakde recenziu alebo test monitora Samsung 173P+,
Poradi niekto??
alebo ma niekto toto LCD a jeho nazor.
Samsung 173P+
Moderátor: maXXmilian
- muffo
- Nováček

- Djabe
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Cau muffo ja mam 173P+...moje zkusenosti:muffo píše:alebo ci ho niekto nema a ako je s nim spokojny
POPIS:
v baleni krome monitoru je DVI kabel,D-sub kabel,montazni uchyceni na zed VESA,externi zdroj 14V,a programy. monitor ma pekny desing s kovovou upravou(predni ram,a spodni vrchni cast stojanu je pokovovana..prijemne chladi nadotek)...stojan je vystuzen kovovou slitinou(uz to neni jak u 171P kdy se monitor trasl pri kazdem drcnuti do stolu),bila cast je lesteny plast.zapinani je dotikove(pri kazdym dotknuti se ozve jemny pipnuti),kdyz prst pridrzite 3s na zapinani tak prepinate mezi D-sub/DVI,toto lze delat i v programu magictune(ale kdyz to prepinate v tom programu,a mate zapojeny dva pocitace,jeden na DVI a druhy na D-sub,a mate naistalovany magictune jenom na jednom,tak si to asi tezko prepnete nazpet v magictune na tom druhym pocitaci...jedine pres zapinani),zapinani je osvetleno modrou diodou,ktera nijak neoslnuje,ani nerusi pri sledovani filmu(pri modu sleep doida neblika,ani nesviti...jak driv bylo u samsungu zvykem).
OBRAZ:
173P+ pouziva ten sami panel,ze stejnou technologii urychleni RTA,dokonce 173P+ byl predstavem ve stejny den jako 770P...takze se jedna o dvojcata
HRY:
UT2004: vpohode(zadny rozmazani,ani duchove)
Call of duty 2: pri nocni scene na pousti,kde se mely delostrelsvem odstrelovat nemecke tanky tak byly videt za tankama 2cerni duchove,jinak vpohode.
Call of duty United Offensive: v misi na snehu byly videt pri pohybu do stan za vojakymi bili duchove(to zpusobuje RTA,Overdrive,stimto se potkate i u 730BF,760BF)...zbytek hry vpohode.
Juiced: vpohode...radost pohledet
FarCry: Vpohode,az na to ze pri tmavsich scenach byla pri chuzi zbran,kterou jsem drzel v ruce trochu rozmazana.
GTA Vice City: vpohode...to samy i San Andreas
FILMY:
jednim slovem SUPER
CPU:AMD 2500@3200XP MB:FIC AU13-nForce2RAM:2x256+1024 DDR400 jedou v dualu,docela mazec
GPU:ATI9600XT 128MB update:X1950PRO 512MB AGP HDD:WD800JB+SP1614C DVD:Pioneer 120S DVDRW:Lite-on SOHW832S ZDROJ:Blue Storm 2 400W ZVUK:Audigy2 Value:softmod na Audigy 4 REPRO:Genius 5.1HT LCD:Samsung 173P+MYS:IntelliMouse Explorer 3+MX518 KLAV:Logitech Internet Keyboard