Samsung 173P+

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
muffo
Nováček
Nováček

Samsung 173P+

Příspěvek od muffo »

zhanam dakde recenziu alebo test monitora Samsung 173P+,

Poradi niekto??

alebo ma niekto toto LCD a jeho nazor.
muffo
Nováček
Nováček

Příspěvek od muffo »

alebo ci ho niekto nema a ako je s nim spokojny
Djabe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Djabe »

muffo píše:alebo ci ho niekto nema a ako je s nim spokojny
Cau muffo ja mam 173P+...moje zkusenosti:

POPIS:
v baleni krome monitoru je DVI kabel,D-sub kabel,montazni uchyceni na zed VESA,externi zdroj 14V,a programy. monitor ma pekny desing s kovovou upravou(predni ram,a spodni vrchni cast stojanu je pokovovana..prijemne chladi nadotek)...stojan je vystuzen kovovou slitinou(uz to neni jak u 171P kdy se monitor trasl pri kazdem drcnuti do stolu),bila cast je lesteny plast.zapinani je dotikove(pri kazdym dotknuti se ozve jemny pipnuti),kdyz prst pridrzite 3s na zapinani tak prepinate mezi D-sub/DVI,toto lze delat i v programu magictune(ale kdyz to prepinate v tom programu,a mate zapojeny dva pocitace,jeden na DVI a druhy na D-sub,a mate naistalovany magictune jenom na jednom,tak si to asi tezko prepnete nazpet v magictune na tom druhym pocitaci...jedine pres zapinani),zapinani je osvetleno modrou diodou,ktera nijak neoslnuje,ani nerusi pri sledovani filmu(pri modu sleep doida neblika,ani nesviti...jak driv bylo u samsungu zvykem).

OBRAZ:
173P+ pouziva ten sami panel,ze stejnou technologii urychleni RTA,dokonce 173P+ byl predstavem ve stejny den jako 770P...takze se jedna o dvojcata :-),akorad ma o 2ms(papirove horsi odezvu),podani obrazu je totozne u obou modelu,i uhly,az na odezvu...kdyz se podivate tady:http://www.behardware.com/articles/594- ... 500-1.html na obrazky odezvy 770P,a u toho prvniho si primyslite za tou formuli jednoho polovicniho ducha tak mate odezvu 173P+(to je slusny na S-PVA),ten druhy je nejakej extrem(maximalne co jsem vyfotil tak jsem tam mel 3duchy). Kompletni nastaveni obrazu se dela pres magictune 3.6,ze zacatku jsem snim mel problemy(kdyz jsem znenil vic hodnot nez jednu a potom klik na OK,tak se vzdy zaseknul pocitac),a tak jsem si stahl novou verzi 4(ikdyz neni pro tento model urcena,funguje snim...a zadny zasekavani pocitace se nekona :-)

HRY:
UT2004: vpohode(zadny rozmazani,ani duchove)

Call of duty 2: pri nocni scene na pousti,kde se mely delostrelsvem odstrelovat nemecke tanky tak byly videt za tankama 2cerni duchove,jinak vpohode.

Call of duty United Offensive: v misi na snehu byly videt pri pohybu do stan za vojakymi bili duchove(to zpusobuje RTA,Overdrive,stimto se potkate i u 730BF,760BF)...zbytek hry vpohode.

Juiced: vpohode...radost pohledet

FarCry: Vpohode,az na to ze pri tmavsich scenach byla pri chuzi zbran,kterou jsem drzel v ruce trochu rozmazana.

GTA Vice City: vpohode...to samy i San Andreas

FILMY:
jednim slovem SUPER
CPU:AMD 2500@3200XP MB:FIC AU13-nForce2RAM:2x256+1024 DDR400 jedou v dualu,docela mazec :-) GPU:ATI9600XT 128MB update:X1950PRO 512MB AGP HDD:WD800JB+SP1614C DVD:Pioneer 120S DVDRW:Lite-on SOHW832S ZDROJ:Blue Storm 2 400W ZVUK:Audigy2 Value:softmod na Audigy 4 REPRO:Genius 5.1HT LCD:Samsung 173P+MYS:IntelliMouse Explorer 3+MX518 KLAV:Logitech Internet Keyboard
muffo
Nováček
Nováček

Příspěvek od muffo »

diky za vse
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“