Koss Spark Plug
Koss The Plug
a jaký snima máte zkušenosti..
když tak hoďte link na testy díkx
Moderátor: CageJ

jj zvuk maj perfektní...Spirit píše:Sparky su nahrada za the plugy. Ked sa ti poseru the plugy, vymenia ti ich uz za spark plugy, aspon by maliIde o novsie reviziu a hlavne molitany lepsie drzia tvar a preto lepsie drzia v uchach
btw: zvuk maju prekvapivo dobry. Od spuntov by som taky nikdy necakal

na spunty se recenze delaj malokdy,spis vubec nekoza píše:jj zvuk maj perfektní...Spirit píše:Sparky su nahrada za the plugy. Ked sa ti poseru the plugy, vymenia ti ich uz za spark plugy, aspon by maliIde o novsie reviziu a hlavne molitany lepsie drzia tvar a preto lepsie drzia v uchach
btw: zvuk maju prekvapivo dobry. Od spuntov by som taky nikdy necakal
-takže brát ty spark co?
-nečetliste někdo nějakou recenzi? já nikde nic nenašel..

ok.. obědnám je..Spirit píše:spunty ti nikdy vyskusat nedaju, koss dava skusat vsetko az na spunty, kvoli hygienickym dovodom. Ale rozhodne nebudes sklamany., Tak ako bolo spomenute, the plugy si musel tvarovat a rychlo natlacit do uchainak nedrzali dobre... Asi 3-4 dni som si zvykal kym som si ich vedel dat poriadne do oboch usi. Spark plug drzia ooovela lepsie. Rozhodne odporucam. Ber ich
![]()
Inak aj to sa mi paci na firme koss, ze ked su nejake navrhy od ludi ako produkt zlepsit, koss sa tomu nebrani, radi vydaju novu reviziu. Tak ako aj porty mali uz revizie...

ses vedle jak ta jedle....silidni obchodnici ti daji ozkouset i spunty...dokonce kvuli me strihal ten obal,protoze to bylo zality v plastu...ono to taky mozna bylo tim ze to byly sluchadla za 1200,-Spirit píše:spunty ti nikdy vyskusat nedaju, koss dava skusat vsetko az na spunty, kvoli hygienickym dovodom.

Ani nekoza píše:nějaký první dojmy?Mastero píše:Dnes mi přišly Spark Plugy. Jsou ok.