nechapu jak je to mozne,ale kdyz jsem notas po navratu ze skoly otevrel, chybi mi tlacitko PgDwn,je stary teprve 2 mesice - chovam se k nemu opravdu hezky
nevite nekdo kde bych mohl sehnat chybejici tlacidlo?? resp. neni to na reklamaci ... trosku divny duvod,ale docela me zarazi jak se to mohlo stat...preci jenom neni to zadny veteran...
diky za info...
ASUS M6B-chybi tlacitko
Moderátor: Don
- mrhule
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to ti ho nikdo stip ne na servis je to zbytecny , zavolej do Silu ci www.z-computer.cz oni to poradej kde to uhnat, mozna to Z-computer budou mit na stole, kdyz je slusne poprosis strcis jim kilo do kapsy za hledani tak ho mas doma..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- mrhule
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já se naopak domnívám, že reklamace není na škodu - pokud ti nevadí že budeš mít NTB max. třicet dní mimo dosah, tak ti dají tlačítko a vše samozřejmě zdarma, bez nějakého běhání a shánění po pokoutních servisních firmách.
Další zárukou je to, že když ti tlačítko nasadí oni, bude správně chodit. Sice stoličkový mechanismus NB klávesnice není zas tak složitý, ale zažil jsem pár případů, kdy si uživatel měnil sám tlačítka - bez pochopení funkce stoličky a skončilo to celou výměnou klávesnice.
Nehledě na to, že se někteří výrobci liší v tlačítkách jen o pár milimetrů, takže si můžeš koupit tlačitko, které ti nebude přesně zapadat a nakonec ho opět ztratíš.
Další zárukou je to, že když ti tlačítko nasadí oni, bude správně chodit. Sice stoličkový mechanismus NB klávesnice není zas tak složitý, ale zažil jsem pár případů, kdy si uživatel měnil sám tlačítka - bez pochopení funkce stoličky a skončilo to celou výměnou klávesnice.
Nehledě na to, že se někteří výrobci liší v tlačítkách jen o pár milimetrů, takže si můžeš koupit tlačitko, které ti nebude přesně zapadat a nakonec ho opět ztratíš.
Francie ... sladká Francie
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- oggar
- Nováček
-