Sorry, že otravuju, ale koupil jsem si DVD vypalovačku LG-4167B a mám problémy s vypalováním hudebních CD. Ať pálím jakoukoliv rychlostí, na žádným cd přehrávači to nerozjedu. Nevím v čem je problém. Pokud víte, poraďte prosím...
snad je zbytecny se ptat, ale palis to opravdu jako hudebni CD ? a preply na mechaniku LG 4167B - CD-RW to pri vypalovani mas ze. Jestli bezne palis CD na DVD mechanikach tak asi zadnou blbost nedelas, ale radeji bych prekontrloloval co vlastne delas. Pripadne novejsi firmware nebo software, jo pres co to vlastne vypalujes? medii to urite nebude, dve celkem kvalitni znacky.
Tak je to všechno pěkně na hovno!!! Vyreklamoval jsem tu mechaniku, dali mi kus za kus a výsledek stejnej. Dal jsem ji do jinýho komplu a totéž. Takže ji jdu vrátit a budu požadovat jinou. Před tím jsem měl vybranou SONY DRU810A tak zůstanu u ní.
vzhledem k tomu, že DRU-810A je OEM BenQ1640, což je už docela stará mechanika šel bych do 1650 (novej chipset), která je podle prvních testů ještě o něco lepší než 1640. nehledě na to, že u sony si připlatíš za značku (400,- rozdíl)
ja bral radeji JG GSA 4166 prave kvuli tomu ze si hodne lidi stezovalo na problemy s 4167, a jsem s 4166 maximalne spokojen. Asi ji vazne dost pomohl ten cip od Panasonicu.
sonoluca píše:vzhledem k tomu, že DRU-810A je OEM BenQ1640, což je už docela stará mechanika šel bych do 1650 (novej chipset), která je podle prvních testů ještě o něco lepší než 1640. nehledě na to, že u sony si připlatíš za značku (400,- rozdíl)
Jo, to je pravda. Průser je v tom, že mi tu 4167 nevzali zpátky hajzlové, tak teď musím dokázat, že je špatná a pak tam zajdu i s ČOIjkou.
DonMichal píše:V pohodě mi vypálí i 58x a beží to pak kde koliv poho
to jsi tam pridal nejakej svuj prevod ne? ze normalne dokaze jen 48x a tobe 58x , Ne, vazne-to uz je dost palit na max. vetsina mechanik s tim problemy nema, ale uz se mi stalo ze hoooodne stary obycejny mechaniky to pak nevzaly takze palim vse pomalu (teda pokud ukrutne nespecham). Ale je pravda ze asi Krakenek trefil zrovna jeden ze spatnych kusu. Kdyz si vezmu kolik lidi uz tu mechaniku ma, nebo kolika jsem ji daval, a jsou s ni spokojeni tak je to vazne nahoda. Ale u kazdyho vyrobku se vzdycky par kusu nepovede a on mel zrovna smulu.
trocha sem se překlepl jináč takovou rychlostí normálně nepálím jen sem to zkoušel. Ale vím že u kámoše na pc když bylo CD vypáleno moc velkou rychlostí a bylo hudební s normálníma trackama tak dělalo problémy a písničky se skousaly ale když to bylo smahnutý pomalejš tak v poho.
Tak tak, ale už jsem s tím smířenej. Jinak je naprosto v pohodě. DVDčka vypaluje i čte bez problémů a cd taky. Můj problém řeší jediná dobrá věc, že mám možnost velice levně sehnat obyč cd palírnu a tak to tam prasknu a budu mít 2 mechaniky. Svět se nezboří...škoda