LG-4167B problém s hudbou

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
krakenek
Nováček
Nováček

LG-4167B problém s hudbou

Příspěvek od krakenek »

Sorry, že otravuju, ale koupil jsem si DVD vypalovačku LG-4167B a mám problémy s vypalováním hudebních CD. Ať pálím jakoukoliv rychlostí, na žádným cd přehrávači to nerozjedu. Nevím v čem je problém. Pokud víte, poraďte prosím...
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

zeby prehravace nebrali ty media na ktery palis?

trochu vic info
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

zkousel jsem imation CD-R 1x-52x a EMTEC 52x. Ani jeden uspech. Bratr ma dvd vypalovacku a tam jsem palil v pohode. Ale ta LG proste nic.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to palis na max. rychlost? me to dela problemy...stahni to tak na 32x a uvidis jeslti to bude lepsi
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Smula, zkousel jsem 4x, 8x, 16x, 48x...vysledek stejnej.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

snad je zbytecny se ptat, ale palis to opravdu jako hudebni CD ? a preply na mechaniku LG 4167B - CD-RW to pri vypalovani mas ze. Jestli bezne palis CD na DVD mechanikach tak asi zadnou blbost nedelas, ale radeji bych prekontrloloval co vlastne delas. Pripadne novejsi firmware nebo software, jo pres co to vlastne vypalujes? medii to urite nebude, dve celkem kvalitni znacky.
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Pálím klasicky přes NERO, firmware jsem chtěl stáhnout ze stránek LG, ale nechcou mi to povolit. Prej nemám oprávnění, či co.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no na 4167 by tady snad mel byt odkaz v diskusi na firmware. Urcite neco najdes kdyz do toho kouknes, uz se tu o ni taky dost napsalo.
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Díky, podívám se :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

krakenek píše:Smula, zkousel jsem 4x, 8x, 16x, 48x...vysledek stejnej.
Vezmi mechaniku ke kamarádovi a jestli mu to taky nepůjde, reklamuj ji...
Bathory
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Asi to budu muset udelat, protoze jsem prehral firmware na DL12 a vysledek stejnej. To me vazne sere...
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Tak je to všechno pěkně na hovno!!! Vyreklamoval jsem tu mechaniku, dali mi kus za kus a výsledek stejnej. Dal jsem ji do jinýho komplu a totéž. Takže ji jdu vrátit a budu požadovat jinou. Před tím jsem měl vybranou SONY DRU810A tak zůstanu u ní.
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

vzhledem k tomu, že DRU-810A je OEM BenQ1640, což je už docela stará mechanika šel bych do 1650 (novej chipset), která je podle prvních testů ještě o něco lepší než 1640. nehledě na to, že u sony si připlatíš za značku (400,- rozdíl)
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ja bral radeji JG GSA 4166 prave kvuli tomu ze si hodne lidi stezovalo na problemy s 4167, a jsem s 4166 maximalne spokojen. Asi ji vazne dost pomohl ten cip od Panasonicu.
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

sonoluca píše:vzhledem k tomu, že DRU-810A je OEM BenQ1640, což je už docela stará mechanika šel bych do 1650 (novej chipset), která je podle prvních testů ještě o něco lepší než 1640. nehledě na to, že u sony si připlatíš za značku (400,- rozdíl)
Jo, to je pravda. Průser je v tom, že mi tu 4167 nevzali zpátky hajzlové, tak teď musím dokázat, že je špatná a pak tam zajdu i s ČOIjkou.
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Ty jo tak to je hustý. :twisted: Já ji mám a zatím bez problémů. V pohodě mi vypálí i 58x a beží to pak kde koliv poho :)
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

DonMichal píše:V pohodě mi vypálí i 58x a beží to pak kde koliv poho :)
:-D to jsi tam pridal nejakej svuj prevod ne? ze normalne dokaze jen 48x a tobe 58x :lol: , Ne, vazne-to uz je dost palit na max. vetsina mechanik s tim problemy nema, ale uz se mi stalo ze hoooodne stary obycejny mechaniky to pak nevzaly takze palim vse pomalu (teda pokud ukrutne nespecham). Ale je pravda ze asi Krakenek trefil zrovna jeden ze spatnych kusu. Kdyz si vezmu kolik lidi uz tu mechaniku ma, nebo kolika jsem ji daval, a jsou s ni spokojeni tak je to vazne nahoda. Ale u kazdyho vyrobku se vzdycky par kusu nepovede a on mel zrovna smulu.
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

trocha sem se překlepl :oops: jináč takovou rychlostí normálně nepálím jen sem to zkoušel. Ale vím že u kámoše na pc když bylo CD vypáleno moc velkou rychlostí a bylo hudební s normálníma trackama tak dělalo problémy a písničky se skousaly ale když to bylo smahnutý pomalejš tak v poho. :wink:
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
krakenek
Nováček
Nováček

Příspěvek od krakenek »

Tak tak, ale už jsem s tím smířenej. Jinak je naprosto v pohodě. DVDčka vypaluje i čte bez problémů a cd taky. Můj problém řeší jediná dobrá věc, že mám možnost velice levně sehnat obyč cd palírnu a tak to tam prasknu a budu mít 2 mechaniky. Svět se nezboří...škoda :)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“