//edit Thellwin - GF 7800GT tady neřešit
//edit Recon - neresim tu GF7800GT resim maly vykon jakekoli grafiky n mem PC.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

dopln si do podpisu sestavu a treba ma nekdo stejnou MB a poradi jak nastavit biosRecon píše:tak panove dnes jsem si dovez 7800GT a hle mam 4500 bodu v 3Dmarku. Ja to vidim na nejake spatne nasatveni biosu, opravdu netusim o nicem konkretnim ale help by mi sikl. Kdokoliv ma jakykoliv napad bude privitan s otevrenou naruci
.

pokracovani od vedle... : u P4 to casovani nema tolik vliv, spis trosku ta kapacita.... 512 je dneska minimum, D3 je na operacni pamet narocny.. grafika stiha, ale pameti je malo tak se to nacita z disku.... napriklad pri otevreni dveri, otaceny atd... vypni vsechny rezidentni programi (antivir, ICQ atd..)KOKO píše:No co se tyce te grafiky taky sem sklamany... no i kdyz naproti tomu doom3 mi jede tak na 60fps i pri hight details a na 1600x1200 s 2xAA (sem tam klesne ale i na 17 fps) je to normalni takovy skok?... tak nevim ale trebas half2 mi jede tak na 20 pri max detailech a jen pri 1024x768... sem s toho zmateny.... v 3d marku 03 mam bez pretaktu 10750 bodu cos si mysim ze jde na to ze mam jen p4 2,4 ghz... 3d mark 05 ted stahuju a hned dam vedet jak to bude.... taky me to zajima co je stema grafikama bo i jak uz nekdo psal taky BF2 jede tak kolem 30fps a ne 50... mam jen 512 mb ram a to nake neznackove mohlo by to byt tim? poradte bo v ramkach se nevyznam a nemam sajn jaky maj vliv na vykon ve hrach... jooo a jeste sem si vzpomel... nedela vam nekomu ze se nachvilku pri hrani neceho hodne narocneho na grafiku sekne a pak rozjede a mate pres obrazovku cervenene zrnite fleky? pomuze az restard... mohlo by to byt pretaktovanim takl sem to na 500/1150... jinak artefakty nemam...

preco si o taktovani radsej nieco dopredu neprecitas.prasknut tam rovno 500/1150 by vedel kazdy.daj kartu na default,potom otestuj a napis ako sa karta chova...a hlavne,mas odpovedajuce chladenie,zdroj atd,ked chces taktovat?KOKO píše:No co se tyce te grafiky taky sem sklamany... no i kdyz naproti tomu doom3 mi jede tak na 60fps i pri hight details a na 1600x1200 s 2xAA (sem tam klesne ale i na 17 fps) je to normalni takovy skok?... tak nevim ale trebas half2 mi jede tak na 20 pri max detailech a jen pri 1024x768... sem s toho zmateny.... v 3d marku 03 mam bez pretaktu 10750 bodu cos si mysim ze jde na to ze mam jen p4 2,4 ghz... 3d mark 05 ted stahuju a hned dam vedet jak to bude.... taky me to zajima co je stema grafikama bo i jak uz nekdo psal taky BF2 jede tak kolem 30fps a ne 50... mam jen 512 mb ram a to nake neznackove mohlo by to byt tim? poradte bo v ramkach se nevyznam a nemam sajn jaky maj vliv na vykon ve hrach... jooo a jeste sem si vzpomel... nedela vam nekomu ze se nachvilku pri hrani neceho hodne narocneho na grafiku sekne a pak rozjede a mate pres obrazovku cervenene zrnite fleky? pomuze az restard... mohlo by to byt pretaktovanim takl sem to na 500/1150... jinak artefakty nemam...

hmm tak mam asi stejnej problem jako recon a lajkRecon píše:problem jsem vyřešil. Chyba byla v zakl. desce, nevim konkretne jaka ale kdyz mi dali druou tak v poho vse funguje.

ja sem dal v 3Dmarku 2003 5x cca 2000boud jednou semi povedlo tedy 12000 ale jen jednougodlike píše:Ja nevim jesti tvoje marky jsou v pohode...nataktovana GS da cca 14500 v 03...ale pokud ti vykon nijak nepada a v klidu mas vytizenu CPU 3-5% a ne 40-50 tak mas asi dobrou..

V klidu mám vytížení 2-5%, kartu mam netaktovanou, procesor je Celeron 2,8 a ve srovnání to nedopadá nejhůře, v pozadí běží Kerio, AVG,..godlike píše:Ja nevim jesti tvoje marky jsou v pohode...nataktovana GS da cca 14500 v 03...ale pokud ti vykon nijak nepada a v klidu mas vytizenu CPU 3-5% a ne 40-50 tak mas asi dobrou..

Netočils jí?? Mě se takhle divně chovala leadtek 6800do agp,v něčem v poho,v něčem chyby,musel jsem najít optimální takty...gerimo píše:Mam takovy zajimavy problem.
Kdyz spustim UT2k4,Q4,CoD2, tak se mi asi do 3min objevi artefakty ve tvaru pruhu.
Avsak kdyz spustim 3Dmark 05/06 a necham ho bezet klidne 20min, tak nic.Opravdu nechapu cim to je.Mam pocit, ze to grafikou nebude, ale nevim.
Ukazka artefaktu http://thevortex.wz.cz/shot0017.jpg