CS - Condition zero
Moderátor: Baneshee
- Mmiihhaa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CS - Condition zero
Tak co, už to někdo paříte???
//edit by Sentenced: žádný seriovy čisla se tu řešit nebudou.... dík.
//edit by Sentenced: žádný seriovy čisla se tu řešit nebudou.... dík.
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: CS - Condition zero
Tady Ti nikdo na cd-key neporadi! Zkus hledat na Internetu!!Mmiihhaa píše:Tak co, už to někdo paříte???
A jakej je cd-key??? Nutně potřebuju.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cd -key
Koukam ze ne originalnilucky píše:5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY muj key tak nevim jestli te pude
2mmiihhaa: Asi te ceka zluta
Jinak ja CS-CZero ted hral a takovy nic moc, nejak me to nechytlo....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- mooroo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja to hral taky, neřikám že je to špatný, ale přece je to single, normal cs je nej.
Napište mi někdo, kdo by se mnou dal duel v cs na nějaký aim mapě.
A jestli je tu někdo fakt skiller z amd, nevemete mě do klanu, sem poměrně dobrej.
Napište mi někdo, kdo by se mnou dal duel v cs na nějaký aim mapě.
A jestli je tu někdo fakt skiller z amd, nevemete mě do klanu, sem poměrně dobrej.
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hodne se mi libí normální CS tak jsem se těšil i na Condition zero ale když jsem to hral tak se mi to moc nelíbilo
přijde mi že to má i horší grafiku než normální CS, nepřátele se chovají divne..jsem zvědav kolik to dostane v LEVELU ale typuju že to nebude víc ja 6
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
- mooroo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych nehodnotil hru podle toho, kolik dosrane někde v Gamestaru nebo Levelu, dit to muže bejt uplna blbost a nejakymu recenzentovi se to libi.
Tu hru si někde seřen ( nejlip ilegalně ), zkus a pak řikej jestli je to blbost, ne že to řek nějakej de*il redaktor v Levelu
Tu hru si někde seřen ( nejlip ilegalně ), zkus a pak řikej jestli je to blbost, ne že to řek nějakej de*il redaktor v Levelu
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kluci,nechci delat bubaky,ale bacha tady s tema keyema!!
jinak hru sem jeste nehral,vlastne sem dlouho necet Level/Score nebo nebrouzdal na netu,takze ani nevim,ze vysla ...stejne,zadna sebelepsi singleplayer hra nemuze zazitek z multiplayer hry prekonat ...a uz vubec ne MP hru takovyho kalibru jako je CS ...podle mne,tahle hra pise urcitou historii,kterou hned tak nejaka MP hra neprepise
jinak hru sem jeste nehral,vlastne sem dlouho necet Level/Score nebo nebrouzdal na netu,takze ani nevim,ze vysla ...stejne,zadna sebelepsi singleplayer hra nemuze zazitek z multiplayer hry prekonat ...a uz vubec ne MP hru takovyho kalibru jako je CS ...podle mne,tahle hra pise urcitou historii,kterou hned tak nejaka MP hra neprepise
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, co jsem hral tech 10min, tak bych rekl ze to CS komunita prejede jednim vrzem - zda se mi to dost lehky....tUrbine píše:kluci,nechci delat bubaky,ale bacha tady s tema keyema!!
A taky se mi zda, ze tady ty lidi nejak moc vydrzi....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...