nejde nainstalovat seagate 80GB sata II - kdo pomuze?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- hackberry
- Nováček

-
nejde nainstalovat seagate 80GB sata II - kdo pomuze?
Mam V500DAP (podporujici SATA I ) ... novy seagate 80GB SATA II, a nemuzu na nej dostat XP, nevim co pouzit za drivery, zadny z CD desky me to nebere, diky za rady ... jo a mam stary 8GB s XP tak jestli to nejak nacist i pres XP, nevim jak... a ani v biosu ho nevidim
nové:
tak, v biosu mi to nacetlo, ve správcích disku taky, ale když instaluju xp, po zadání ovladačů mi to napíše ...../viasraid.sys způsobil neočekávanou chybu na rádku 2108 ....../oemdisk.c.
nové:
tak, v biosu mi to nacetlo, ve správcích disku taky, ale když instaluju xp, po zadání ovladačů mi to napíše ...../viasraid.sys způsobil neočekávanou chybu na rádku 2108 ....../oemdisk.c.
Naposledy upravil(a) hackberry dne pon 30. led 2006, 22:18, celkem upraveno 1 x.
- kotas
- Středně pokročilý

- kotas
- Středně pokročilý

- kotas
- Středně pokročilý

- rOMAN007
- Nováček

Re: nejde nainstalovat seagate 80GB sata II - kdo pomuze?
Kukni jestli ho nasel vubec bios..kdyz tak zkus udelat upgrade a pak zkus jeste prepnout disk na SATA 1.
---------------------------------------------------
MB Epox 8RDA3+ , XP 2600,
NB Asus A6U B0028
MB Epox 8RDA3+ , XP 2600,
NB Asus A6U B0028
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SATA 2 je spetne kompatibilny....kotas píše:kdyz deska umi jen s-ata tak se potom nediv ze to nejde...
//edit: inak http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6910
- kotas
- Středně pokročilý

je ale nerozchodíš ho na každé desce..Othrondir píše:SATA 2 je spetne kompatibilny....kotas píše:kdyz deska umi jen s-ata tak se potom nediv ze to nejde...
//edit: inak http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6910