Problem s detekci HDD pri instalaci win.xp

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

HEAD píše:Tak uz sem konecne sehnal win.xp se sp2 :) A konecne HDD detekovali :) Mel si teda pravdu OBRE..Bez tebe bych byl v pr**li.Fakt MOC DIKY :worship:
Skoro jako vzdy... :oops:
VvV4ck'I'
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VvV4ck'I' »

Dalo se to vyřešit jednodušejc. měl jsem tentýž problém. Stačí v biosu změnit ovlacace sata z raid na ide a po instalu vratit z5. funguje to spolehlive. a nemusis nic sosat.
CPU:AMD Sempron 3000+ 2,0GHz/333MHz Socket A BOXDeska:Gigabyte GA-7VT880L - VIA KT880, LANRAM2xDIMM 256MB DDR PC400 (PC3200) CL3.0HDDMaxtor DiamondMax Plus 9 6Y160M0 - 160GB SATAGKClub3D ATI 9550 256MB(128bit), TV, DVI, aktivní chlazeníZdroj:Chieftec 410WCASESunbeamtech IC-SA-BA Samurai black - Middletower
VsamuraiVmodV 60%
http://www.wacky.czechian.net/tuning2.html
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

VvV4ck'I' píše:Dalo se to vyřešit jednodušejc. měl jsem tentýž problém. Stačí v biosu změnit ovlacace sata z raid na ide a po instalu vratit z5. funguje to spolehlive. a nemusis nic sosat.
takova volba bohuzel na DFI nF4 neni, takze smula...
GothicCrow
Nováček
Nováček

HDD SATA

Příspěvek od GothicCrow »

Potřebuju poradit od někoho moc chytrýho.... :-D Koupil jsem ASUS A8V Deluxe a HDD SATA SEAGATE Barracuda 7200.9 160GB. Na desce mám 2xSATA a 2x SATA RAID. Když jsem zapojil HDD do SATA, tak mi to hlásí, že nemám žádný disk. Pokud hodim kabel do SATA RAID a v BIOSu nastavim z RAID na IDE, tak ho normálně najde. Ale jak to mám v BIOSu nastavit, aby to fungovalo i ze SATA. Díky za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“