Notebook s GF6800 ultra

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Duskyrose
Nováček
Nováček

Notebook s GF6800 ultra

Příspěvek od Duskyrose »

Mozete mi prosim vysvetit, ako je to s dell xps m170? Je to notebook, ktory ma v sebe GF 6800 ultra, alebo aj 7800gtx. Ako to zvlada s napajanim? MYslim, ze na tie karty treba samostatne trafo a v notebooku neviem, ako by som to riesil. NEviete o tom nieco?

//edit Thellwin - přesun z NV grafik
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

jsou to jiny karty nez v beznych PC, maji upraveny jadro a celkovou spravu napajeni , zerou X krat min , takze zadny trafo atd se nekona , to se neboj..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

A nevies o podobnich kartach v ntb aj od ati? Zatial som videl maximalne Ati mobile radeon X700. Chcelo by to nieco lepsie, lebo na xps M170 za 2000USD nemam:( A to je len v zakladnej zostave. No dufam, ze cena do septembra klesne.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Určitě se dělají notebooky s X800 konkurenta pro 7800Go zatím ATi nepředstavila. Tady ty notebooky (tj. max. výpočetní výkon) jsou drahé a na baterky moc nevydrží - osobně bych si takový notebook nekoupil, ale proti gustu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Duskyrose píše:A nevies o podobnich kartach v ntb aj od ati? Zatial som videl maximalne Ati mobile radeon X700. Chcelo by to nieco lepsie, lebo na xps M170 za 2000USD nemam:( A to je len v zakladnej zostave. No dufam, ze cena do septembra klesne.
delaji se treba i s X800 ci X1800 ale to jsou takovy ty alienware a tyhle max NTB, ktery stojej strasne moc :(
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“