Recenze levných sluchátek.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

dnes sem znásilnil prodavačky u nás ve městě. nejdřív nechápali že si ty sluchátka chci vyzkoušet a když sem si je všechny zkusil, zjistil sem že hrajou hnusně. Pro jakýkoli sennheisery budu asi muset do prahy.
z těch větších už mě tedy zajmaj jen sennheiser HD201 a 437, co se týká těch menších, nemam jasno.... jsem vybíravej ale myslim že by bylo blbý zabít zvuk u playeru za 3500. Bych pak byl nevrlej jak prase :lol:

//edit: všim sem si že nikde jinde než ten odkaz cos posílal sem je nenašel pod 1000!!! ty seš borec!! dikes. vypadaj moc nadějně...

//edit: :-D si nedám pokoj, na ty 437icky sou dobrý ohlasy a jestli je opravdu seženu za těch 790 tak super! ještě poslechnout a bude. btw u tohodle sem se moh strhat:
cituji:
I also own a pair of Sennheiser PX100's, which are good too, but I would choose the HD437's over them for the kick-ass bass and comfort.

doufám že až je budu zkoušet že mi taky nutrhnou a nerozkopou pr*el až u samý (sakra - se to nehodí) pr*ele :lol:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

crashPC:no ten obchod (teda kamenný) elektro špalíček mám kousek,takže toho blázna co tam prodává i trochu znám :) Má tam dost pěkné kousky,hlavně ty reprosoustavy.Je zajímavé,že levnější tam jsou právě jen ty 437,ostatní modely už tamá trochu dražší,ale pořád v normě.Já jsem si tam kupoval Koss Sporta pro.

//edit:někdy mám trochu těch řečí o přebasovanosti dost.Pokud nejsou basy ve sluchátkách zastoupeny v hojné míře,připadá mi ten zvuk jak z telefonního sluchátka (případ PX 200).U reprosoustav máte pomalu všichni subwoofery,které vám duní,až se okna otřásají a na sluchátka jste audiofilové :-D
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nic mi neduní - altec rulezz. chci jen nějakej ten bas a hlavně vejšky - bez šustění to neni ono... divný to s tou cenou je ale musim si je už rychle někde vyzkoušet aby si tu cenu nerozmyslel....
Je škoda že to je v ostravě... jinde sem je tak levně nenašel a tak budu muset hradit poštovný, ale to se dá přežít...
btw ty cwoku! co delas ze muzes psat prispevek v 0:XX? nejsi netopýr? :-D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC píše:nic mi neduní - altec rulezz. chci jen nějakej ten bas a hlavně vejšky - bez šustění to neni ono... divný to s tou cenou je ale musim si je už rychle někde vyzkoušet aby si tu cenu nerozmyslel....
Je škoda že to je v ostravě... jinde sem je tak levně nenašel a tak budu muset hradit poštovný, ale to se dá přežít...
btw ty cwoku! co delas ze muzes psat prispevek v 0:XX? nejsi netopýr? :-D
no já to nemyslel zrovna na tebe,vím,co ti doma hraje :roll: Mohl bych se ti zeptat,až půjdu v pondělí na kontrolu k doktorce,jestli ta cena platí a jestli jich má dost.Ještě jsem se díval na HD 477,ta cena není taky špatná,asi 1100,ale je to doprodej.Někde na netu jsem od jednoho uživatele četl,že HD 477 hrají vyrovnaněji,ale mu je příjemnější zvuk z HD 437 :)
Jinak mám nemocenskou a minimálně přes olympiádu ji ještě podržím :-D
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

smutný úděl pirátův :-D no ptát se nemusíš - to je práce, a v týhle zimě... :-D sem mu napsal mail :-D ... hodně lidí řiká že maj ty 437 příjemnější zvuk... příští sobotu jedu do prahy na CČM tak tam juknu na elektroworld...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

měl jsem si koupit ty HD 485,jsou určitě lepší než sporta pro,leda,že bych sporta pro věnoval segře a na ty HD 485 pošetřil. :razz:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

dobrej nápad. Dnes sem měl poprvé pořádně v ruce Porta Pro. Tak trochu mě překvapily, svou velikostí a váhou což je plus ale za tu cenu sou nechutný....
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC:tak co,jak jsi na tom se sluchátkama,má je ten blázen na skladě?Schválně jsem tam dneska nešel,protože jsi mi říkal,že to vyřídíš po e-mailu. :lol:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

lolll dik za snahu... nn neodpovedel - blazen no... v patek/sobotu jedu pres cernej most do Liberce a tak se tam stavim v electroworldu jestli je tam budou mit na poslech....
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

ve středu se ti zeptám,stejně chci mrknout do CD půjčovny a to je hned vedle.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

na co? možná na tu cenu - díky. jinak poslechnout je musim stejně.....
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

zeptám se,jestli je má skladem nebo jestli je může okamžitě za tu cenu objednat,možná bych měl taky o jedny zájem,pro ségru k narozkám.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jen aby opravdu za něco stáli..... někdo řiká to, jinej něco jinýho....
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“