zapojeni case na zakladni desce

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
lubi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zapojeni case na zakladni desce

Příspěvek od lubi »

Zdravim,mam problem,po vymene stare desky za novou,jsem asi nejak blbe zapojil draty od bedny na zakladni desce,poradte mi,cim se ridit,podle barev na dratech a na zakladni desce,nebo to zapojit podle manualu od zakladni desky.
vim ze je to stupidni dotaz,ale ja s tim bojuju uz pekne dlouho.
DIKY
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

nejdůležitější je zapojit pw sw (power switch) a rs sw (reset switch), samo že nejlépe to zapojit podle manuálu :roll: když nemáš určitě jej najdeš na stránkách výrobce..
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Bomba píše:nejdůležitější je zapojit pw sw (power switch) a rs sw (reset switch), samo že nejlépe to zapojit podle manuálu :roll: když nemáš určitě jej najdeš na stránkách výrobce..
Mel jsem v rukach jedno ECS - na bpordu popasny jinak, na manualu popsany jinak a k tomu vsemu uplne jiny orazek.

Orientuj se podle tohe ze na MB je nakresleny "+" tam das barevny nebo prouzkovany dratek. k nemu patri do paru sousedni pin - bude je cerne nebo je na nem "-" a na nej zapojis bud cerny nebo bili (podle vyrobce casu :) ). Samozrejme vypinace a reproduktor polaritu nema i kdyz je tam psany opak ;-)
lubi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubi »

Tak sem to zapojil,dobre,ale nastal jiny problem,pc je zticha,vubec nic se neroztoci,ledky nesviti proste jako kdyby tam nesel vubec proud. cim to muze byt :(
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrhule »

to Lubi: ja jsem presne tenhle problem taky resil :)
nejjedndusi mas, kdyz se poradne podivas na ty konektory tak z jedne strany(ze zadni-te nepopsane :o )je nekresleny-vylisovany takovy trojuhelnicek, ktery ti znaci pin1. Ten by mel byt vzdycky v poradi prvni-v manualu k desce si najdes ocislovani jednotlivych pinu na desce-pak se rid pravidlem ze pin1 na konektoru patri do pinu s nejnizsim oznacenim na desce(z tech ktere jsou pro dany konektor urcene...samozrejme :o :D )
snad to pochopis a snad neplacam blbosti :)
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“