Vysouvání nosičů u Nera
- IvoS
- Nováček

-
Vysouvání nosičů u Nera
Dá se nějak u Nera nastavit, aby i poslední nosič vysunulo automaticky ? To mě vždycky hodně zmate, když se sám nevysune, já si ho vysunu sám, dám nový nosič a ted tam zůstane ten předchozí dialog, Nero nejde vypnout a po stisknutí Done se mechanika znovu vysune. Když jsem měl Maca, tak prostě Toast vyplivl všechno a bylo to jasné ... Díky za tip
- jessie.james
- Začátečník

- IvoS
- Nováček

-
- jessie.james
- Začátečník

- Maxtor
- Začátečník

-
- IvoS
- Nováček

-
To je ten problém. Já bych chtěl aby se to CD vysunulo i to poslední CD (nebo i při jednom vypalovaném kusu). Co se obvykle děje ? Vypálí se CD, já ho automaticky vytáhnu, dám tam pak třeba nějaké nové a najednou mám před sebou Nero (na které jsem zapomněl), které mi před manuálním vypnutím znovu otevře mechaniku. A to mě hodně, ale hodně štve (budu slušný)... Třeba Toast na Macu se chová normálně - vysune mechaniku vždy, at je to CD první nebo poslední.
- Maxtor
- Začátečník

-
No jasny.. tak to se s tim budes must smirit... Proste nero pri zmacknuti toho cudlu na konci vypalovani vzdycky otvira mechaniku.. takze jedina moznost jak se toho zbavit je otevirani mechanik v neru uplne vypnout..
..tj.
NERO / File / Preferences / zalozka Expert Features / "Do not eject the disk after the burn is complete"
..tj.
NERO / File / Preferences / zalozka Expert Features / "Do not eject the disk after the burn is complete"