Test GPU v nízkém rozlišení nových her !

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Keřík
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Test GPU v nízkém rozlišení nových her !

Příspěvek od Keřík »

co takhle test GPU s novýma hrama v nižším rozlišení ..... a s malym nebo zadnym AF a FSAA ... test by mohl začínat od 9550.....myslim že by zajímalo spoustu lidí jestli si například budou moct pustit na 9600XT jeste FEAR v 800x600... atd.. co vy na to :?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Já bych byl pro, taky vlastním ve svém PC už nějaký ten pátek Radeona 9600XT a jsem celkem zvědavý, i když popravdě se nemám na co těšit..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

vaše důvody pro to sice chápu ale ty testy jsou většinou určeny pro něco jiného navíc testy AGP GK ? by jaksi vyžadovalo změnit desku a trochu by to ovlivnilo výsledky v porovnání s PCi modelama :) ale jako pro zajímavost udělat test jen AGP karet ... možná dobrý námět

mno upřímě takový test bych teda dělat nechtěl .... jsem zvědav který chudák se toho z redakce PCT ujme :)
Keřík
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keřík »

jj to chápu, ale už se toho v AGP moc nestane nová 7800GS AGP co jsem koukal na testy není o moc lepsi nez X850XT PE, a NV6800 Ultra, takze by to byla krásná tečka za AGP takovýhle test 8)

PS: a lidí co maj AGP karty bude asi ještě pořád nad 50proc. , takze zájmu o tenhle clanek bych se nebál... :wink:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

chlapi, podobny testy AGP karet na PCT.cz jsou a vysledkyu karet 9550, a 9600 tam urcite najdete, a jenom poznamka, pokud testujete v 800x600 tak se da s trochou nadsazky rict ze netestujeme grafiku ale procesor, protoze v takovem nizkem rozliseni ty hry tahne prave z vetsi casti procesor nez grafika, jedine nejnizsi rozliseni je 1024x768 tam uz testujeme grafiku....
Keřík
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keřík »

to bych nerekl, ze v nových hrách to táhne procák při rozlišení 800x600....

viz tenhle test F.E.A.R.
http://pctuning.cz/index.php?option=com ... mitstart=2
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

no FEAR je trochu jinde, ale ve hrach jako HL2, Doom3 to plati...
Keřík
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keřík »

njn jenze HL2 uz neni zas tak nová hra.... ale i tak si myslím že by byl rozdíl i v HL2 mezi 9600Pro a 6600 pri 800x600.....no myslim ze ten test by to jasne ukazal...jak rikam byla by to krasna tečka pro AGP
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já bych byl taky pro, aspoň by bylo vidět, jestli se vyplatí do AGP ještě nějaký peníze vůbec investovat.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Do AGP jiz nema cenu investovat. Pokud dopadne dobre reklamace me 9550 tak si za usporene prostredky koupim starsi 9800 PRO (@XT) a s upgradovanim AGP koncim.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Levné PC

Příspěvek od David Kolibáč »

Mně by se podobný seznam také hodil, protože docela často někomu radím ohledně (velmi levného) PC a tak by mne docela zajímalo, co a jak - nebaví mne prolézat staré články na Tom' hw.
Ostatně - souhlasím s tím, že AGP v dnešní době postrádá význam.
Banda kreténů tu je. Všude.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“