M-AUDIO StudioPro 3

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

M-AUDIO StudioPro 3

Příspěvek od Mastero »

http://www.m-audio.com/products/en_us/S ... -main.html

Máte někdo zkušenosti? Sice to nejsou dvoupásma (100Hz - 20kHz), ale za tu cenu nemají konkurenci :o
nicom
Nováček
Nováček

Příspěvek od nicom »

tyhle bedinky jsou urceny ke studiovemu poslechu nahravek (napr. pri strihu) z male vzdalenosti pri velke hlasitosti. Zalezi na tom, co od toho ocekavas, hraji ciste, ale nejsou vhodne na ozvuceni vetsich ploch a na hodne dynamicke pasaze.

Nevim jestli jsem slysel presne tyhle, ale byly to nejaky takovyhle aktivni studiovky M-Audio ale staly kolem 7k
Baruch
Nováček
Nováček

Příspěvek od Baruch »

Hrají velmi pěkně, perfektní středy a výšky, basy dostačující. Zvuk mých bývalých Logitech Z-2200 byl jakoby pod dekou. Mám je pouze na poslech hudby, na hry bych asi nedoporučil, tam to chce trochu víc dunění. Bez signálu trochu šumí, je to ale patrné jen zblízka.
Mohu je doporučit.
Baruch
Nováček
Nováček

Příspěvek od Baruch »

Ten šum beru zpět. Měl jsem poblíž trafo od stolní lampičky.
Hansjoerg
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hansjoerg »

Používám je hlavně pro střih videa, občas pro hudbu. I s integrovanou zvukovou kartou (Realtek ALC883) poznáte rozdíl v podání proti "plastovkám" na první poslech. Zvuk je detailní, až jsem se divil, kolik nových detailů se objevilo ve známých nahrávkách. Na rozehrání jsem jim nechal tři dny, zpočátku mi projev připadal dost ostrý. V plánu mám zvukovku M-Audio Revolution 5.1, jsem zvědav :o
i7 9700K+Noctua D15S, AsRock Taichi Z390, 16GB DDR4 Kingston HyperX 3200MHz, Samsung 970 EVO NVMe 250GB, WD Velociraptor 1TB + 4xWB Black 1TB FZEX RAID10, MSI GeForce 650 Ti OC 2GB, LG-GSA-H62N, Thermaltake Mozart TX+3xNoctua NF-S12+2xNoctua NF-P12, EVGA 650W, Dell S2740L+ LG 31MU97Z, MACKIE CR4, Sennheiser HD-25Plus, Win10Pro
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

a nemate nekdo moznost je porovnat s nejakymi 2.0 bednickami podobne cenove kategorie, treba s Geniusy HF 1250X, Creativy M80 nebo nejakymi Redstary?

protoze to ze hrajou lip nez plastaky nebo herni 2.1 a 5.1 sestavicky tomu se ani nedivim, ale na konkurencnim foru jsem uz zaslechl nazor ze se nekomu jevily zvukove horsi nez ty Geniusky
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Po tom,co jsem si to tady přečetl je mi už docela jasné,jak asi budou hrát.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“