DVB-S ?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DVB-S ?

Příspěvek od crashPC »

tak sám newim. rád bych už příjímal nějakej DVB signál protože analog má veškejrý podmínky nejhorší. a tak se ptám jestli lze pomocí nějakýho přístroje (rozumnýho) cca do 4000kč s 60cm parabolou (eliptická) příjímat všechny zákl. český televize (4 nebo víc) aniž bych musel mít přetáčecí anténu...
jde mi hodně o to že u DVB-T se čeká na přechod na formát MPEG-4 a v létě se mi nechce "novej" příjímač vyhazovat.....
JuraS.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

Doporučuji SkyStar 1. Viz. http://www.sat2000.cz/catalog/sky-star-rev23-p-52.html
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Souhlas, SkyStar 1. Akorát mi přijde, že se hůř shání. Já mám ten Herculesáckej tuner, ale ten není nic moc; nepoužívám ho.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“