neúplné video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
pokeccc
Nováček
Nováček

neúplné video

Příspěvek od pokeccc »

mám dotaz... když stáhnu videou z inernetu tak se mi ve většině případů nestáhne celé, respektive se třeba ukáže nějaký čas ale ve skutečnosti je dané videou mnohem dělší??? nevíte čím to je??? codecy mám ty nejnovější...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: neúplné video

Příspěvek od Dzin »

pokeccc píše:mám dotaz... když stáhnu videou z inernetu tak se mi ve většině případů nestáhne celé, respektive se třeba ukáže nějaký čas ale ve skutečnosti je dané videou mnohem dělší??? nevíte čím to je??? codecy mám ty nejnovější...
Přes co to stahuješ?
kodekem to nebude.
Pres DC? Download manager? FTP?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jsem nedávno stahoval nějaký videa (klasicky přes FF) zabalený v raru a taky bylo delší než se zdálo. Asi 3 minuty a pak zalezl posuvník na časový ose za roh.

měl jsem nějakej program, jmenoval se divxfix (bohužel shareware) a umí opravit videa tahaný třeba přes ftp utnutý v 99% (ať žijou dobráci na že :-) ) a tenhle divxfix to opravil, usekl a šlo to přehrát.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jen dotaz. ty videa jsou MPEG nebo WMV, na 15 nebo 20 sekundách skončej a přitom přehrávač hlásí 15 až 20 minut, je to tak? :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

karf píše:jsem nedávno stahoval nějaký videa (klasicky přes FF) zabalený v raru a taky bylo delší než se zdálo. Asi 3 minuty a pak zalezl posuvník na časový ose za roh.

měl jsem nějakej program, jmenoval se divxfix (bohužel shareware) a umí opravit videa tahaný třeba přes ftp utnutý v 99% (ať žijou dobráci na že :-) ) a tenhle divxfix to opravil, usekl a šlo to přehrát.
Neni to náhodou DivFix?
Taky je DivxRepair, tech softu je vic, nekd to načtu taky do Pinnacle Studio a ono si stim taky nekdy poradi.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pokeccc
Nováček
Nováček

Příspěvek od pokeccc »

vetšinou je to mpeg nebo avi, a přehrávač mi hlási celkovou dobu videa třeba 48min a ve skutečnosti to má tak 1hod 17min... stahuju přes free dowload manager, asi z http
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“