WinXP, help pls

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
KuBina
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

WinXP, help pls

Příspěvek od KuBina »

Čaute, lidi pozte pls
Při nabíhání WinXP mi to hodí hlášku: Soubor C\Windows\System32\Config\System nebyl nalezen nebo je poškozen.
Co stím?
Stalo se mi to poté co jsem vypnul comp, na místo jedne mechaniky jsem pripojil HDD (datový) a pak uz ten systemový nenabehnl... Nevim jestli to stim ma neco spol.
Stalo se mi to uz dřiv ale to uz jsem byl bezradnej tak jsem formatoval, to si ted dovolit nemuzu...
předem díky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WinXP, help pls

Příspěvek od kotas »

KuBina píše:Čaute, lidi pozte pls
Při nabíhání WinXP mi to hodí hlášku: Soubor C\Windows\System32\Config\System nebyl nalezen nebo je poškozen.
Co stím?
Stalo se mi to poté co jsem vypnul comp, na místo jedne mechaniky jsem pripojil HDD (datový) a pak uz ten systemový nenabehnl... Nevim jestli to stim ma neco spol.
Stalo se mi to uz dřiv ale to uz jsem byl bezradnej tak jsem formatoval, to si ted dovolit nemuzu...
předem díky
Zkus nabootovat instalacni CD s WinXP a dej volbu opravit, nebo to projed chkdsk opet pres instalacni cd
dd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dd »

windowsy si ten soubor System zálohují- najdeš ho v C\Windows\repair, takže by ho mělo stačit překopírovat zpět do toho adresáře config.
Jinak jestli to začalo dělat po přidání HDD tak se tam mohly pomotat písmena oddílů...nebo tak něco...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“