Nejdou instalovat nektere programy

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
mamnoa
Nováček
Nováček

Nejdou instalovat nektere programy

Příspěvek od mamnoa »

Zdravim,
Mam WinXP home SP1,muj problem tkvi v tom ze nemuzu instalovaz nektery programy,prihlasuju se jako zpravce pc,konkretne nejde instalnout icq,nero,firefox(zjistil jsem ze kdyz to chci instalovat z HDD tak to nejde,ale kdyz jsem FF instaloval z CD tak to slo...ale treba mIRC,WinampAcrobat reader a dalsi jdou bezproblemu instalovat...vcem je problem?predem dik za rady

zde je chybova hlaska

Obrázek
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kdyz si prectes to, co je na te hlasce, tak je to tam presne napsano, proc to nejde (poskozena data v instalacnich souborech)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
mamnoa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mamnoa »

Dony píše:kdyz si prectes to, co je na te hlasce, tak je to tam presne napsano, proc to nejde (poskozena data v instalacnich souborech)
To jsem samozdrejme prelozil .-)ale dela mi to u vice veci,stahnul jsem je opakovane,ale problem je porad stejny..i blby macromedia flash player haze tu stejnou chybu...v cem muze bejt zakoven jeste pes?
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Málo místa na disku? :lol:
mamnoa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mamnoa »

Lukke píše:Málo místa na disku? :lol:
:lol: no volnych je jeste myslim 90GB tak v tom to nebude 8-)
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

Pokud jsi programy stáhnul z Internetu pomocí "stahovače" v IE, tak se instalační soubory stáhly špatně (v 99% se špatně stáhnou vždy). Pokud jsi je stáhl pomocí nějakého download manageru, tak jsou zřejmě soubory poškozeny na serveru nebo je poškozen HDD.
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“