Klekla klávesnice u nb

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Klekla klávesnice u nb

Příspěvek od Cibetka »

Ahoj, mám malý problém. Chtěla jsem přeinstalovat wXP, jenže mi zatuhlo cd a po restartování mi mefunguje klávesnice :? předem dík za radu, Cíba
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

no, mozna by pomohlo pouzit pomalutuhnouci CD, aby zatuhlo az po instalaci :D

Ne, to byl vtip, zkus to popsat trochu podrobneji, jak se to presne projevuje...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibetka »

má to 100 giga, tak jsem musela stahnout ovladače SATA, pak jsem špekulovala jak je tam dostat, když to nemá disketovou jednotku a ve finále, když mi je ty windowsy načetly a instalovaly, tak zčernala obrazovka blikal kurzor a nic, tak jsme to museli vypnout a potom už jsme to nemohli ničím spustit, jelikož ta klávesnice se odpojila a nejde ani přidat externí, tudíž předpokládáme, že tam nejsou ovladače
Cíba
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

dostanes se tomu notebooku do biosu?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibetka »

To se právě nedostanu, mačká se u toho F2, ještě jsem přemýšlela, jestli není jen zablokovaná, protože ty původní windowsy tam furt jsou, tak ty ovladače by tam měly být, já to nechápu. :sad:
Cíba
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

takze kdyz notebook zapnes, normalne zacne startovat, projede POST, objevi se zavadec XP a pak se nekde behem startu zasekne?
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibetka »

kdyz to spustim, objevi se obrazovka windows, pod tim F2 pro bios a F12 pro boot menu, pak cerno a ve finale se nactou ty puvodni anglicky xp
Cíba
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Na F2 a F12 to tedy nereaguje? Z instalacniho CD to nebootuje?
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibetka »

kdyz tam dam cd, tak to napise libovolnou klavesou spustite program z cd. jenze ani jedna libovolna klavesa nefunguje.
Cíba
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Co to je za notebook? Mohla bys zkusit tu klavesnici vymontovat a zese zamontovat, u nekterych notebooku to jde jednoduse jen vycvaknout.
Cibetka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibetka »

je to Fujitsu Siemens Amilo M 1437G
Cíba
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“