V 3 predajniach mi povedali ze plugy mi vyskusat nedaju kvoli hygienickym dovodom. Ja to chapem, tebe by sa pacilo davat si do ucha sluchadla ktore predtym 30 ludi pchalo do usi?? mne teda nie. A aby si si nemyslel ze pisem bludy, pozri si toto:Stepa píše:ses vedle jak ta jedle....silidni obchodnici ti daji ozkouset i spunty...dokonce kvuli me strihal ten obal,protoze to bylo zality v plastu...ono to taky mozna bylo tim ze to byly sluchadla za 1200,-Spirit píše:spunty ti nikdy vyskusat nedaju, koss dava skusat vsetko az na spunty, kvoli hygienickym dovodom.
http://www.koss.cz/koss/koss3.htm#sparkplug
A hlavne vetu: "Tento model si nelze v naší prodejně vyzkoušet ani jej vrátit či vyměnit (z hygienických důvodů). Plně nahrazuje již nevyráběný model "The Plug"."
Ak ti ich niekde vyskusat daju, asi niesu poriadne informovany, alebo to ma jednoducho predavajuci na haku
"já je neporovnávám s portama ale se sportama.."
Zvukovy rozdiel je minimalny, hovorim o porta vs. sporta
"jak tak koukám na tu fotku tak sou obrovský"
JJ, na prvy pohlad neuveris ze take nieco do ucha vobec vopchas...
"a poslední věc... Smile když skáčeš.. vypadávaj ti z ucha? jakože se "vytřesou" ven Happy"
Nemali by ti vypadavat. Mam vsak spoluziaka, ktory ma trochu "ine" usi ako zvyknu byt
Naco si este treba zvyknut, ked ich mas v usiach a konzumujes, je to trochu divne. Skus si dat do usi prsty a skus prezuvat..tak take nejake to je s plugmi
Inak ale hraju celkom slusne a hlavne maju velmi dobru citlivost, teda aj na malych prehravacoch so slabsim vystupom zahraju pekne nahlas