rozdíl mezi Koss Spark Plug a Koss The Plug

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Stepa píše:
Spirit píše:spunty ti nikdy vyskusat nedaju, koss dava skusat vsetko az na spunty, kvoli hygienickym dovodom.
ses vedle jak ta jedle....silidni obchodnici ti daji ozkouset i spunty...dokonce kvuli me strihal ten obal,protoze to bylo zality v plastu...ono to taky mozna bylo tim ze to byly sluchadla za 1200,-
V 3 predajniach mi povedali ze plugy mi vyskusat nedaju kvoli hygienickym dovodom. Ja to chapem, tebe by sa pacilo davat si do ucha sluchadla ktore predtym 30 ludi pchalo do usi?? mne teda nie. A aby si si nemyslel ze pisem bludy, pozri si toto:
http://www.koss.cz/koss/koss3.htm#sparkplug
A hlavne vetu: "Tento model si nelze v naší prodejně vyzkoušet ani jej vrátit či vyměnit (z hygienických důvodů). Plně nahrazuje již nevyráběný model "The Plug"." :wink:
Ak ti ich niekde vyskusat daju, asi niesu poriadne informovany, alebo to ma jednoducho predavajuci na haku :)

"já je neporovnávám s portama ale se sportama.."
Zvukovy rozdiel je minimalny, hovorim o porta vs. sporta

"jak tak koukám na tu fotku tak sou obrovský"
JJ, na prvy pohlad neuveris ze take nieco do ucha vobec vopchas... :lol: Ale nie, je to v pohodke i ked su vacsie ako ostatne spunty

"a poslední věc... Smile když skáčeš.. vypadávaj ti z ucha? jakože se "vytřesou" ven Happy"
Nemali by ti vypadavat. Mam vsak spoluziaka, ktory ma trochu "ine" usi ako zvyknu byt :) a plugy si jednoducho nevopcha do usi ani za nic. Takze zalezi aj od stavby ucha ako budu drzat. Ale ked drzia, tak lahko nevypadnu :wink:
Naco si este treba zvyknut, ked ich mas v usiach a konzumujes, je to trochu divne. Skus si dat do usi prsty a skus prezuvat..tak take nejake to je s plugmi :D Potom tu bola spomenuta izolacia od okolia. ano izoluju celkom slusne, aj vy ked rozpravate pocujete sa tak zvlastne...
Inak ale hraju celkom slusne a hlavne maju velmi dobru citlivost, teda aj na malych prehravacoch so slabsim vystupom zahraju pekne nahlas :wink:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to Spirit: to vim ze to maj na strankach...kdyz sem pred 2ma lety schanel nejaky solidni spunty tak sem na to taky narazil :wink:

moje zkusenost prameni z jednoho obchodu s hi-fi technikou(proste jen na audio a video) a ochotny prodavajici mi dal vyzkouset sonky MDR-EX-51LP ....proto sem psal ze nektery daji vyzkouset(btw on mozna sazel na to ze si je na 99% koupim)
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Stepa píše:to Spirit: to vim ze to maj na strankach...kdyz sem pred 2ma lety schanel nejaky solidni spunty tak sem na to taky narazil :wink:

moje zkusenost prameni z jednoho obchodu s hi-fi technikou(proste jen na audio a video) a ochotny prodavajici mi dal vyzkouset sonky MDR-EX-51LP ....proto sem psal ze nektery daji vyzkouset(btw on mozna sazel na to ze si je na 99% koupim)
ano to moze byt. Ja mam svoju skusenost z audio predajne Bis Audio, potom optima ob. centrum a este ina audio predajna. Asi zalezi na predavacovi a ako si napisal ze ak si je takmer isty ze ich kupis...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

tak už sem si je objednal.. se těšíím.. :)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

koza píše:tak už sem si je objednal.. se těšíím.. :)
tááák už sou doma.. fakt haluz.. neuvěřitelně dobře izolujou od okolního zvuku.. zkoušel sem v metru.. :P

v uchu držej perfektně.. 8-) a zvuk v porovnání se sportama je trochu přebasovanej.. ale člověk si rád zvykne.. :)

takže sluchátka nejvíc doporučuju.. :)
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Pánové mám trochu lama dotaz: chcu si koupit kvalitnější pecky, ale do teďka jsem měl jen ty "klasické" ..Tento typ uchycení v uchu je pro mě španělská vesnice, nikdy sem to neviděl na vlastní oči, ani neměl možnost vyzkoušet. Chcu se jen zeptat, jestli ty SparkPlugy po delším nošení netlačí (= nebolí) v uších a jestli jsou pohodlné..Dík.
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

shiftyP píše:Chcu se jen zeptat, jestli ty SparkPlugy po delším nošení netlačí (= nebolí) v uších a jestli jsou pohodlné..Dík.
netlacia a pohodlne su..osobna skusenost + nazor dalsich 3 ludi :wink:
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

shiftyP píše:Pánové mám trochu lama dotaz: chcu si koupit kvalitnější pecky, ale do teďka jsem měl jen ty "klasické" ..Tento typ uchycení v uchu je pro mě španělská vesnice, nikdy sem to neviděl na vlastní oči, ani neměl možnost vyzkoušet. Chcu se jen zeptat, jestli ty SparkPlugy po delším nošení netlačí (= nebolí) v uších a jestli jsou pohodlné..Dík.
mno já je v tom uchu cejtim a mám takovej pocit že ty uši mám zalehlý... ale nejspíš jde o zvyk.. jinak si na nic nestěžuju.. 8)
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

jj dík moc, du do nich...
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

shiftyP píše:jj dík moc, du do nich...
jj di.. za ty prachy fakt nejlepší pecky.. :wink:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nn nic netlačí ale pořád to člověka nutí se na to soustředit. "cizí těleso tam prostě je....
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

koza píše:jj di.. za ty prachy fakt nejlepší pecky.. :wink:
Já abych se přiznal, tak jsem ani nikde pecky podobné cenové kategorie neviděl...Pokaždé tak do těch 300, ale ty nejsou tak kvalitní...pak až jsem veděl kdesi pecky SHURE asi za 13000..fakt mazec...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

crashPC píše:nn nic netlačí ale pořád to člověka nutí se na to soustředit. "cizí těleso tam prostě je....
presne tak. vystizne :)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

shiftyP píše:
koza píše:jj di.. za ty prachy fakt nejlepší pecky.. :wink:
Já abych se přiznal, tak jsem ani nikde pecky podobné cenové kategorie neviděl...Pokaždé tak do těch 300, ale ty nejsou tak kvalitní...pak až jsem veděl kdesi pecky SHURE asi za 13000..fakt mazec...
tos toho teda videl malo,treba sony delaj kvalitni spunty okolo litru...serie EX je naprosto super,uz 2 roky mam tydle a spokojenost http://www.audioexpert.cz/prenosna-sluc ... mdr-ex51lp

prave v ty dobe sem se rozmyslel mezi plugama a sony.....vyhraly sony
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

zato v normalnich cenovejch relacich - 500 delaj shity....
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

koza píše:
shiftyP píše:jj dík moc, du do nich...
jj di.. za ty prachy fakt nejlepší pecky.. :wink:
Tak to bych zas tak netvrdil.Nerikam,ze jsou to spatna sluchata,to rozhodne ne-hrajou dobre,ale podle me vyvazenejsi zvuk maji Creative EP 630.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

He tak teď jsem z toho jako docela jelen...nejhorší na tom je, že si nemám možnost nikde žádný z těchto pecek vyzkoušet ...
U těch Sony se mi líbí, že mají lepší rozsah než ty Kossy....Ty Creativy mají stejný rozsah jako Sony, ale zase jsou prakticky o 4 stovky levnější (to by mi ale zas tak nevadilo..2x návštěva Fortuny a mám je zpátky :-D :-D :-D ). Ještě to promyslím..Ale každopádně díky za info..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to shiftyP: newim jak u kossů ale jinde se vubec na frekvencni charky a psany rozsahy nekoukej - k nicemu. to musis poslechnout!!!!
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

shifty jestli chces tak si ty sonky prijed ke me poslechnout :lol:

jinak by me zajimalo kdo od koho kopiruje jestli creative od sony nebo naopak...bych rekl ze tady byli driv sony s timhle systemem uchyceni sluchatek

jinak ty sonky sqele izolujou okolni ruch(3 velikosti gumovych navleku)...supr do metra nebo tramvaje
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“