PROJEKT: Dark light

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
KocouR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

PROJEKT: Dark light

Příspěvek od KocouR »

Zdravím všechny

Tak jsem se taky rozhodl že bych si mohl udělat nějakej modd. Inspirací se mi stala nádherná a perfektní ST 2.0. Bude to můj druhý modd, první byl takový jenom na zkoušku a taky podle toho vypadal, teď se budu snažit aby se mi aspoň líbil.
Chtěl bych docílit toho aby case při vypnutém stavu byla vlastně jenom černej kvádr. Prostě se mi líbí takovejhle styl. Jako železo jsem zvolil produkt firmy Emko (neberte to za 500 i s poštovným) Celou case jsem otočil vzhůru nohama a dodělal jsem ze dřeva horní díl aby to bylo trochu souměrné. Předek jsem oddělal a nahradím dřevěným rámem s plexisklem. Nevím ale dřevo mi přijde jako lepší materiál, hlavně teda pro moje levý ruce jo. Samozřejmě že nezůstane přírodní ale půjde taky do černa. V case bude pouze klasický vzduchový chlazení, protože se nechci trápit z rozmístěním komponent. Za předním kouřovým plexisklem bude umístěna přepážka na který budou dvě 120ky a budou nasávat vzduch z levý bočnice. Těsně za plexisklem bude lcd display 4*20 znaků. Další 120ka bude za procíkem a další nahoře nad grafikou. Pro lepší představu jsem se pokusil udělat pár obrázků

Z boku
Obrázek

a předek
Obrázek

takhlen vypadala case na začátku
Obrázek

zatím moje úpravy:
zadek
Obrázek

předek
Obrázek

a hořejšek
Obrázek

Já vím zatím toho není moc ale budu se snažit na tom dělat co nejčastěji.
Všechny fotky pohromadě jsou na http://kocour.webz.cz/ Na všechny dotazy rád odpovím.

//Stoobi - přesun do vhodné sekce na žádost autora.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No rozhodně zajímavá předělávka pomocí wood :) Jsem zvědavej, jak budeš pokračovat. Zatím to nevypadá nijak špatně a hlavně je vidět, že něco umíš... :wink:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

taky se pridavam k tomu ze to je velize zajimavej napad resit to drevel ale snad to bude vipadat pekne akorat neim jestli za tim plecim bude videt dobre ten displaj!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

zatim dobrý zpracování, i když na tomdle se moc hodnotit nedá zatim :)
jo a ten displej by mněl bejt vidět, třeba v módu ISAAC byl displej taky za plexi a bylo to dobře čitelný
KocouR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KocouR »

Vím že je toho zatím málo ale je to zatím jenom začátek. Na tom disleji by měli jednotlivé znaky svítit, aspoń s takovou podmínkou jsem ho kupoval. Uvidíme až ho dám do kupy ale to bude ještě chvilku trvat.
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

filletzz píše: ten displej by mněl bejt vidět, třeba v módu ISAAC byl displej taky za plexi a bylo to dobře čitelný
no jo ale na ISAACU nebylo tmavy plexi
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Dřevo

Příspěvek od David Kolibáč »

Taky jsem chtěl dělat case ze dřeva, ale ono časem/vlhkem křiví... Nejni dobrý...
Banda kreténů tu je. Všude.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dřevo

Příspěvek od Digitaldoom »

David Kolibáč píše:Taky jsem chtěl dělat case ze dřeva, ale ono časem/vlhkem křiví... Nejni dobrý...
omg :) sem teda neviděl válet PC ve vodě :) i kovovej.... krom toho to dřevo stejně nenecháš jen tak nějak ho ošetříš a to se ti pak vlhkost nikam nedostane :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“