Nazdárek,nevíte někdo jak vytvořím startovací dávku.Stahnul jsem si aktualizace z Windows Update.Prostě aby se mi ty aktualizace hned jak kliknnu na ten startovací soubor nainstalovali.Vím jen že mám vytvořit textový dokument s příponou bat a doňho napsat všechny ty aktualizace ktere jsem stahnul a zaně připsat /passive /norestart aby se mě to furt neptalo na restart a takové věci ale rovnou nainstalovalo všechny záplaty.Jo a jedná se o aktualizace do Windows XP SP2.Tak gdyby ste to náhodou někdo věděl tak buďte tak laskavi a poraďte mi.
Dikes.
nevíte někdo jak vytvořím startovací dávku
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- CeCe
- Nováček

- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsem to dobře pochopil tak to má akorát spustit několik souborů po sobě s parametry /passive /norestart....
no celý postup jsi už vlastně napsal, takže spustíš si třeba poznámkový blok a budeš psát pod sebe názvy jednotlivých souborů (aktualizací) a za každý název přidáš ty parametry. Takže to bude vypadat nějak takhle:
aktualizace1.exe /passive /norestart
aktualizace2.exe /passive /norestart
....
uložíš s příponou bat do stejného adresáře kde jsou ty aktualizace, pak ten baťák spustíš a už by se mělo instalovat....
jo a možná tam bude třeba vynechat ty lomítka, ale nejdřív to zkus s nima
no celý postup jsi už vlastně napsal, takže spustíš si třeba poznámkový blok a budeš psát pod sebe názvy jednotlivých souborů (aktualizací) a za každý název přidáš ty parametry. Takže to bude vypadat nějak takhle:
aktualizace1.exe /passive /norestart
aktualizace2.exe /passive /norestart
....
uložíš s příponou bat do stejného adresáře kde jsou ty aktualizace, pak ten baťák spustíš a už by se mělo instalovat....
jo a možná tam bude třeba vynechat ty lomítka, ale nejdřív to zkus s nima
- CeCe
- Nováček