Linksys WRT54G

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
siky.121
Nováček
Nováček

Linksys WRT54G

Příspěvek od siky.121 »

Zdravim vsechny,Jsem pripojeny k DSL internetu a segra si ted poridila notes s integrovanym wifi a proto abychom mohli sdilet stejne pripojeni k Netu tak jsme koupili Wifi router LINKSYS WRT54G.
Muj proble je v tom ze jak spustim nastaveni tak vse probiha OK krok po kroku az po nastaveni Routeru,to mi napise ze probehlo uspesne.Dale probiha pripojovani k internetu a tam mi to hodi hlaseni ze router neni mozne pripojit k internetu ze mam skusit vypnou a zapnout modemDSL.
to jsem samo zkousel anic kdyz pocitac pripojim bez toho routeru tak net jede tak myslim ze by to v odemu snad byt nemelo router uz jsem zkousel i druhy(stejny model) a porad to same,maslim ze bude problem nekde v nastaveni PC ale boha nevim kde a co hledat.priznam ze site a jednotlive oznaceni portu,IP,AP atd jsou pro me sspanelska viska :( Moc diky za pomoc.

Jeste mam nastavuji Tam DHCP protoze mi poskytoval Tu IP obcas meni tak Snad je to DHPC Ok.
no snad je to dostatek info
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Nekontroluje ISP MAC adresu? Jestli ano, musíš nahlásit MAC adresu toho rpouteru nebo naklonovat MAC síťovky do routeru.
Toshiba Satellite
siky.121
Nováček
Nováček

Příspěvek od siky.121 »

aha to nevim :( ,jak to muzu zjistit a kam to zadat?je to neco co musim na stavit v Pc nebo pri konffiguraci to Routeru?Dik
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

siky.121 píše:aha to nevim :( ,jak to muzu zjistit a kam to zadat?je to neco co musim na stavit v Pc nebo pri konffiguraci to Routeru?Dik
Hledej v nastaven routeru "clone MAC address" nebo něco podobného.

MAC adresu síťové karty zjistíš:
Start - Spustit - cmd - a napiš příkaz ipconfig /all - vypíše ti to konfiguraci síťového připojení.
Toshiba Satellite
siky.121
Nováček
Nováček

Příspěvek od siky.121 »

Super diky,presne to pomohlo . Moc moc diky SIKY :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“