mam tento problem, na satu nainstaluji winXP bez problemu, ale na ide ne. Projede faze kopirovani souboru, restart a napise to pri startovani Chyba při cteni operacniho sytemu. Co s tim?
HDD jiny, zformatovan, nove oddily, IDE kabel novy, grafika jina, deska jina, procak jinej. Vyjmenovany HW na to asi nema vliv, ale jen ze jsem menil za jine komponenty a tento problem se nevyresil. Kde hledat chybu? Diky.
nejde nainstalovat WinXP na IDE
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- lukfa
- Nováček

nejde nainstalovat WinXP na IDE
CPU: AMD FX-4100 Quad-Core 3.6GHz | MB: Gigabyte 970A-D3 | KINGSTON 4GB (2x2GB KIT) | VGA: SAPPHIRE HD 5450, 2GB DDR3 | HDD: SATA III Samsung 1TGB 64MB 7200rpm, SATA II Seagate 500GB 32MB 7200rpm | TV: WinFast DTV1000S | DVD-RW: ASUS SATA |
- Shit
- Odborník PCT

- lukfa
- Nováček

- cabman
- Středně pokročilý

Re: nejde nainstalovat WinXP na IDE
Vyměnil jsi celý pc -> v HW to asi nebude.lukfa píše:HDD jiny, zformatovan, nove oddily, IDE kabel novy, grafika jina, deska jina, procak jinej.
Problém bych možná hledal v instalačním CD Windows - nejedná se o nějakou špatně cracklou betaverzi?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Shit
- Odborník PCT

Re: nejde nainstalovat WinXP na IDE
Sice to sem nepatří, ale i cracklý verze widlí na to netrpěly...cabman píše:nejedná se o nějakou špatně cracklou betaverzi?
Update BIOSu, nastavení v BIOSu....
- lukfa
- Nováček

na Satu ty win jdou v poho, na jinem kompu na IDE taky v poho, zkousel jsem i jiny win. SP1,SP2 PRO a HOME...stejny problem se vsemi win
CPU: AMD FX-4100 Quad-Core 3.6GHz | MB: Gigabyte 970A-D3 | KINGSTON 4GB (2x2GB KIT) | VGA: SAPPHIRE HD 5450, 2GB DDR3 | HDD: SATA III Samsung 1TGB 64MB 7200rpm, SATA II Seagate 500GB 32MB 7200rpm | TV: WinFast DTV1000S | DVD-RW: ASUS SATA |