CyberHome CH-DVD 465 firmware

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
AirKiller
Nováček
Nováček

CyberHome CH-DVD 465 firmware

Příspěvek od AirKiller »

Lidi nevite nekdo prosim jaky si tam mam dat firmware aby mi to konecne v poradku zobrazovalo titulky? Hned jak jsem si ho zapojil tak jsem si tam dal nejnovejsi firmware na CyberHome CH-DVD 465, ale spatne mi to zobrazovalo titulky. Ale zjistil jsem ze se tam da dat aji firmware z CyberHome CH-DVD 462, akorat asi prijdu o 5.1 vystup (nebo vstup :? ...nevim), ale jelikoz zatim nemam 5.1 repreaky tak by mi to nevadilo. Tak jsem si tam dal ten nejnovejsi pro 462, ale taky mi to spatne zobrazuje titulky, tak ja teda nevim. Mohly byste mi s tim nekdo poradit? Mate nekdo tento prehravac nebo aspon 462 a zobrazuje vam to dobre titulky? A jaky tam mate firmware? Dekuji moc za pripadnou pomoc.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Na domovskych strankach CyberHome najdes jak aktualni verzi firmware, tak navod jak ho naistalovat a co prinasi noveho
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Hmm diky. To vim. Ale ja jsem chtel vedet od nekoho kdo ma tento prehravac jestli mu jednou v poradku titulky a jaky tam ma firmware.
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Oprava: Jestli mu jedou v poradku titulky
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“