Desktop modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

takže trochu sem pozměnil hlavní smysl tohoto módu, už mi nejde jen o efekt, ale pokusim se udělat case co nejtišší to pujde a pak do něj asi pujde nějakej celeron kolem 1Ghz a komp budu používat hlavně na stahování z netu, design zůstane nejspíš stejnej, ty dva fany vepředu pojedou na 5V a všechny blikátka včetně power a hdd led budou vypínatelný...
jinak přes víkend sem zapracoval na přednim panelu a teď čekám až mi přijde ten displej z gme abych mohl konečně ten předek dodělat a otapetovat...
potom nahodim nějaký foto
ještě sem si udělal na kabel od staré tiskárny LTP LED, zatim mi to bliká pouze podle toho programu ve winampu se mi to nepodařilo zprovoznit
dneska sem rozdělal ten IrDo přijímač a zejtra ho spájim dohromady, doufám že pak už pujde...
tak teďka si musim sehnat plexi abych mohl udělat okna do krytu case, jedno menší bude zboku a na něm nějakej gravír a nahoře bude nějaký větší okno ale nenapadá mně žádnej tvar kterej by se hodil do tohodle modu
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

nevíte jestli se vyrábí tyhle větráčky http://www.tntrade.cz/shop/product_info ... DZAZ=18442 i v 80mm provedení? jestli jo, tak kde se daj koupit
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

tak turbiny som v mensom este nevidel. myslim ze nie, ale nahoda je blbec, tak nepoviem jednoznacne. podla mna vsak nie.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

takže dneska sem rozebral ten IrDo přijímač a znova ho spájel dohromady a už funguje :) fakt nevim co sem tam poprvé udělal blbě, asi se to tam někde dotýkalo, jinak nevim, no hlavně že už to funguje, je to mazec ovládat PC nadálku :)

jinak z GME mi napsali že moje objednávka byla vyřízena tak to snad co nejdřív přijdem, dneska sem ještě sehnal dva květináče, který budou vepředu u těch 80mm fanů, fakt sem na tim přemejšlej ale nic lepšího než ty květináče mně nenapadlo, ty turbíny se v 80mm asi fakt nedělaj, takže větráčky tam pudou buď tydle http://www.tntrade.cz/shop/product_info ... DZAZ=19501 nebo tydle http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=50347
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

Ber ty z TSBohemie - Silent Eagle,, mam s nimi dobre skusenosti :) a niesu moc drahe
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj asi je vezmu i vzhledově vypadají líp, ale budu muset platit poštovný, u tntrade byl nemusel, maj u nás v hradci centrálu :)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

vsimol si si, ze tie prve su stroboskopicke? brrr ten sharkoon sa mi paci, ale samozrejme nehovorim ze je best.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Lubitel píše:vsimol si si, ze tie prve su stroboskopicke? brrr ten sharkoon sa mi paci, ale samozrejme nehovorim ze je best.
jej :)
toho sem si nevšiml, tak to je teda nechci, chci decent mod a ne kolotoč :D
jinak na ty větráčky je dost času, teď stejně nemám love až někdy za 14dní snad budou...
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no tak mod je zatim pozastaven jelikož displej ještě nepřišel :evil:
tak doufám že do konce tejdne přijde
aspoň sem mněl čas si promyslet všechny věci a zjistil sem že nemá cenu přestavovat bednu na ATX jenom kvůli stahování z netu, takže vevnitř zůstane ta stará AT deska a mod budu dělat jenom pro potěšení :)
na stahování z netu a LAN party si později postavim nějakej jinej komp
jinak ty větráčky sharkoon sem našel v bílé barvě bez podsvícení což se mi hodí víc než ty modré transparentní http://www.tntrade.cz/shop/product_info ... DZAZ=19515
takže až pojedu do tntrade tak je vezmu
jinak mně ještě zaujala tadle věc http://www.tntrade.cz/shop/product_info ... DZAZ=17144 přemejšlel jsem o ztišení HDD, ale nějaký zavěšení na gumě atd. provádět nechci, a todle vypadá docela dobře, no ještě uvidim, třeba vymyslim něco lepšího, stejně to není do tohodle modu...
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

takže displej pořád nepřišel :sad: :evil:
musim jim tam do GME napsat, vypadá to že se na mně nějak vykákly, už to je asi měsíc co sem ten displej objednával, no a jinak včera sem si v OBI koupil přímou brusku Kinzo za 999Kč i se stojánkem a ohebnou hřídelý, až budou prachy tak ještě dokoupim kotoučky dremel, s modem sem pořád nehnul, nějak nebyl čas, jinak ten předek si možná nechám vyříznout ve feroně na laseru (teda jestli to tam dělaj, ale myslim že jo), o víkendu snad už nějak hnu s tim vrškem, okno sem pořád nevěděl jaký tam udělat a nedávno sem narazil na todle http://www.koreamod.com/tt/board/db/boa ... CN0547.JPG
to X se mi líbí a myslim že do toho modu docela sedne, je mi jedno že tam nebude moc vidět, protože tam stejnak bude mechanika a zdroj, takže tam moc nic na koukání není :) a jedno okno bude ještě z boku na karty a v něm bude nějakej hezkej gravir (jestli se povede)
takže se nějak pokusim vyříznout to X, sehnat plexi (to shánim od jednoho chlapa kterej bydlí asi 100m od nás :), dát tam plexi a na něj přilepit to X
jinak má to ještě vyhodu že na to X se může zezpoda přilepit 10cm katoda a je krásně veprostřed :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

takže aby to tady úplně neumřelo tak napíšu aspoň co sem udělal, jelikož sem byl přes tejden nemocnej tak sem toho moc nestihl, ale ta bočnice už je připravena na řezání, někdy po víkendu už by to mohlo bejt, a taky mi konečně přišel ten displej, svítí krásně modře jak sem předpokládal :) ještě ho nemám dodělanej, ale dneska to dodělám tak snad bude fungovat, jinak včera sem se byl zeptat v řempu jestli nemaj kouřový plexi a nemaj, já ho nepotřebuju na tendle mod, ale v hlavě se mi rodí plán na další mod a tam ho budu potřebovat, tak ho pak někde budu muset sehnat...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Projekty“