Chyba po instalaci Win2000

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Chyba po instalaci Win2000

Příspěvek od CADmaster »

Ahojda, tak jsem měl včera premieru instalace woken 2000. Do instalace jsem rovnou integroval všechny service packy. Takže SP4 a níže.
Po úspěšné instalaci a instalování programů a ovladačů mi to po jednom z x restatů při instalaci nových a nových ovladačů začlo automaticky po naběhnutí oken házet tuto chybu:

Obrázek.

Zkoušel jsem dát inovaci windows, nepomohlo. Okno naběhlo tuším po instalaci zvukovky, ale její odemdání a přidání nepomohlo. Na zvukovku byl ale originální ovladač z cédéčka, takže tou to asi nebude.
Jen doplním že po odkliknutí té chyby se systém chová normálně.

Poradí mi někdo co s tím ???

Díky
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nejspis ti nekterej program pridal spatnej odkaz, na import toho souboru do registru...
V regeditu zkus vyhledat d_v_t.reg, urcite to bude v sekci ...Windows/CurrentVersion/Run, pokud tam tu polozku najdes, tak ji smaz.
Pripadne muzes zkusit jestli je ten reg soubor nekde na disku a inportovat ho rucne.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“