Dungeon Siege 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jeden dotaz : Ví někdo , jestli se zkušenosti dělí mezi členy ve skupině, nebo každej dostává za každou potvrou stejně a nezáleží na tom, kolik jich v grupě je? Jinak opravdu nelituju těch peněz, který jsem do toho dal :) ...Za tenhle typ her stojí za to platit...
//A stojí za to mít doma originál :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Rajče píše:.Za tenhle typ her stojí za to platit...
//A stojí za to mít doma originál :)
jj :)

+ všechny postavy dostávají stejně bez ohledu na to, kolik ta která postava killne potvor.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ted po dohrání me občas baví vyrazit do objevenyho uzemí a nechutnym způsobem masakrovat potvůrky :)
Replayabilita je vícemene nulová, takze jediny co od toho človek jeste dostane je možnost dodelání nejakyh questů, ale to už neni ono..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

shadow píše: + všechny postavy dostávají stejně bez ohledu na to, kolik ta která postava killne potvor.
což to jo...já myslel, jestli se zkušenost dělí - uvedu vymyšlenej příklad :
Mám grupu čtyř lidí, se kterou zabiju potvoru, ze kterou jsou 4 body zkušeností.kdybych měl jednu postavu, tak ta dostane všechny 4 body - to je jasný,ale když mám grupu 4 lidí, tak jsou dvě možnosti :
1) Ty čtyři body se rozdělí mezi postavy - tzn každá dostane 1 bod
2) Každá z postav dostane 4 body...

Zjednodušeně se ptám na to, jestli se zkušenost v partě "ředí"...no snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně :oops: ....

//EDIT: 2 Fe3C : díky - tohle jsem chtěl vědět :)
Naposledy upravil(a) Rajče dne stř 19. říj 2005, 14:55, celkem upraveno 1 x.
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

kazda postavicka dostane maximum...cize nedelia sa skusenosti. Kazdy dostane teda 4 body. Ci budu dvaja alebo siesti
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak jsem na začátku druhýho aktu a musim uznat, že obtížnost, která mě trápila na začátku, kdy jsem některé pasáže procházel i třikrát, je pryč...Mám skupinu tří lidí a je to pořád v pohodě (čtvrtýho jsem vyhodil, protože s nim to bylo opravdu už o ničem)....Poslední příšerku na konci prvního aktu (Giant trilisk) jsem dal naprosto bez problémů...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, od druhýho aktu dál už tě čekaj jen samý pozitiva a socialní jistoty :)

Ta hra docela překvapila vytížením pameti - žádný loadování, to dohrávání človek skoro necítí a bere si to necelych 500MB, hmm, když se umí, tak se umí ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Uff...dohráno :) ...Dobrá herní zábava, která stojí za to...souhlas se Sentem, že ke konci už lehce zavánějící nudou : popojdete kousek, vymlátíte bandu příšer,zase popojdete, zase vymlátíte....ale jinak good - zajímavé zbraně, spousta potvor, dobrej rozvoj posatvy...lehce nevyvážená obtížnost a naivita dialogů, ale jak říkám : celkově spokojenost...
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Zdarec vsichni. Muzu se zeptat, kolik vam to seka FPS? Mne to dava tak 50-60FPS a kdyz vlezu ven do dzungle a je tam vic jak pet priserek, tak FPS klesa az na 20 :(

Parim na sestave v podpisu.Co mam blbe?
Diky
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 Achilies: zkus novy ovladace, popr bios na GK, nebo dat cpu i GK na default
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Isghole píše:2 Achilies: zkus novy ovladace, popr bios na GK, nebo dat cpu i GK na default
Drivery mám ty nejnovější. BIOS na GK jsem flashnul teď nedávno z GTčka kvůli regulaci otáček. Ještě zkusím ten default...
Kolik to seká vám? :?
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

fps jsem nemeril, ale chodi to vpoho bez jakychkoliv graf. nebo jinych problemu. pc viz dole
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Achilies píše:Zdarec vsichni. Muzu se zeptat, kolik vam to seka FPS? Mne to dava tak 50-60FPS a kdyz vlezu ven do dzungle a je tam vic jak pet priserek, tak FPS klesa az na 20 :(

Parim na sestave v podpisu.Co mam blbe?
Diky
záleží na tom ,na jaké detaily to hraješ, ale já mám podobnou sestavu (2800+, MSI GT6600) a jde mi to v podstatě stejně, jako Tobě - v džungli při větším počtu objektů mi to klesne na 22-25, když to mám na plný detaily...když to dám na nejnižší detaily, tak stejně mám pořád v tý džungli okolo 28 FPS(!!!) a přitom je to už opravdu hnusný...možná je to kvůli tomu, že máme jen 128-bit pamětovou sběrnici na grafice, kdo ví...

//EDIT : ostatně právě šířka pamětové sběrnice je největším mínusem řady 6600...
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Rajče píše:...když to dám na nejnižší detaily, tak stejně mám pořád v tý džungli okolo 28 FPS(!!!) a přitom je to už opravdu hnusný...možná je to kvůli tomu, že máme jen 128-bit pamětovou sběrnici na grafice, kdo ví...
No pařím na 1024x768x32, shaders "standard"(oproti advanced tam není viditelný rozdíl), shadow detail "party" :(
Jo, asi to bude tou sběrnicí :( Ale říkal jsem si, že to možná taky bude hodně závislé na CPU, protože kámošovi s Radeonem 9600 to na Athlonu64 běhá tak o 5-7FPS lépe.

No nic, tak já to nebudu řešit, protože z toho zřejmě stejně víc nedostanu. Jen jsem potřeboval vědět, zda to běží takhle jenom mně...díky :wink:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Achilies : neřeš to...mě to ze začátku taky štvalo, ale fakt jsem s tim nic nenadělal...ono to u takovýhle hry ani nevadí...dej to klidně i na max detaily, protože věřim, že Ti to pude hodně podobně, ne-li stejně...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já bych také doporučoval hrát a nevšímat si tolik podružného FPS. :)

Pokud chceš, aby ti to v tu kterou vypjatou chvíli běželo rychleji, můžeš snížit zoom. Externí lokace jsou prostě náročnější na systémové prostředky.

Podívej se i jestli ti neběží na pozadí hromada aplikací, které ti tam běžet nemusí a zbytečně ti zabírají dostupnou paměť atd.
show must go on..
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Aplikace mám všechny povypínaný...jen Riva Tuner běží. Jo, taky jsem na to přišel - měním zoom a je to lepší. OK, FPS už neřeším...:)

A teď ještě dotaz ke hře samotné. Pokud mám předměty s x% Find magic items, tak ty předměty musí mít jedna postava, aby se to sčítalo nebo se to sčítá i když je to rozházené po různých postavách?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Achilies píše:A teď ještě dotaz ke hře samotné. Pokud mám předměty s x% Find magic items, tak ty předměty musí mít jedna postava, aby se to sčítalo nebo se to sčítá i když je to rozházené po různých postavách?
asi na jedné ...
show must go on..
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Jo na jedný.
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdar a silu

chci se zeptat, jak je to s temi dalsimi obtiznostmi. myslim, jestli to pokracuje dal (dej) nebo se to jede znova akorat s tezsimi protivniky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“