jak na to ?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blod
Začátečník
Začátečník

jak na to ?

Příspěvek od blod »

Nemohu rozchodit internet na 2 PC.V jednom PC mám 2 sítovky a ve druhém PC 1.V PC kde jsou dvě sítovky je do jedné sítovky přiveden Net a z druhé sítovky vede křížený kabel do druhého Pc na sítovku.V síti se normálně najdou,ale když chci připojit druhé PC na NET co má jednu sítovku tak Net nejede.Jak na to ? Už se to tady určitě řešilo,ale nemohu se toho dopátrat co s tím.Dík za dobrou radu.
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Jestli se PC vidí, tak jedině firewall nebo blbě zadaná brána.

Zkus pustit průvodce připojením.
Toshiba Satellite
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Průvodce jsem pustil na obou a nic,Firewall jsem vypnul a nic.Jedině ta brána.A jak ji mám nastavit.Na oběma PC stejnou.
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

branu treba len na tom co je do netu priamo...tu sietovku co ide do druheho compu hod na DHCP a na tom druhom compe tiez...a hlavne este nastav v settings tam isto kde sa dava share ze ktore sluzby mu povolujes

a inac je tu cely thread o tom :)
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11845
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Bránu je potřeba zadat na druhém PC a je to IP adresa toho prvního PC ze síťovky, kterou jsou propojeny.
Toshiba Satellite
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

pavduf píše:Bránu je potřeba zadat na druhém PC a je to IP adresa toho prvního PC ze síťovky, kterou jsou propojeny.
prave ze netreba :) ten druhy si hodi DHCP a nemusi sa o nic starat...ale moze to aj natvrdo nastavit, ked chce :P
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

NoXal píše:
pavduf píše:Bránu je potřeba zadat na druhém PC a je to IP adresa toho prvního PC ze síťovky, kterou jsou propojeny.
prave ze netreba :) ten druhy si hodi DHCP a nemusi sa o nic starat...ale moze to aj natvrdo nastavit, ked chce :P
jo takhle jsem to udělal a už to jede.. :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“