W98 a nefunkcni Mass storage device

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

W98 a nefunkcni Mass storage device

Příspěvek od bali »

Mam malou ctecku karet, s kterou jsem nikdy nemel problem, vzdy byla plug-and-play. Az jsem ji nedavno pripojil k pocitaci s w98 a najednou je z ni nezname zarizeni. Ovladace ke ctecce stahnou nejdou protoze neexistuji.
Pokousel jsem se hledat na www.mrkvosoft po nejakym driveru ale nenasel jsem ho. Jsem holt lama :). Nemuze mi nekdo pls hodit link kde to stahnout?
Diiiik
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Najprv si je treba uvedomit ze W98 nie je XP... takze ak ku 98 pripojis nejake nezname zariadenie necakaj zazrak ze ti "nahodou" najde drivere....
skus napr do googla: <model tej citacky> drivers for win 98 (ak si to uz neskusal)... mozno sa stane zazrak a nieco najdes...
na microsoft.com by som hladal ako uz fakt poslednu moznost. :)
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Všechny flashdisky/čtečky co jsem viděl chtěly při připojení k Win98se ovladače.
Ke všem standardním čtečkám jsou ovladače k Win98se dodávány ... co máš za prapodivnou čtečku?

//Otázka do diskuse: je rozdíl, co se týká ovladače pro čtečku, mezi Win98 a Win98se?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

cabman píše:Všechny flashdisky/čtečky co jsem viděl chtěly při připojení k Win98se ovladače.
Ke všem standardním čtečkám jsou ovladače k Win98se dodávány ... co máš za prapodivnou čtečku?

//Otázka do diskuse: je rozdíl, co se týká ovladače pro čtečku, mezi Win98 a Win98se?
Mam inak tiez skusenosti s flashdriveami "bez ovladacov" - nejaky tuctovy USB kluc sa mi dostal do ruk, hladal som na nete drivere ale bez vysledku...(aj na stranke vyrobcu - tusim ze Samsung) na xp ide v pohode, no pod W98 ani pod 2000 vobec. :x
A bali - este ze aka stara je ta citacka a pod akym win si ho predtym pouzival... mozno uz vyrobca nepodporuje stare platformy :roll:
//Prispevok do diskusie: Nemyslim ze je rozdiel medzi drivermi pre 98 a pre SE - ten spominany USB flash drive nesiel ani na jednom :lol:
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

cabman píše:Ke všem standardním čtečkám jsou ovladače k Win98se dodávány ... co máš za prapodivnou čtečku?
Noname ctecka, model: CF-RS205, na strankach vyrobce jsem se s zadnym downloadem nepotkal.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“