Při přehrávání zvuku s DVD-ROMky všechno divně haluje.
Pokud tentýž zvuk jede s druhé DVDRW nebo z disku, tak je vše ok.
Komponenty: DVD-ROM LG 8163, DVDRW LG 4120, Gigabyte RZ-7VT600P (Realtek), Sempron 2500+ ....
Pro celkové upřesnění přidám tento autentický meil:
"To zvukové echo dělá pouze vrchní šuple DVD při reálném přehrávání. Při puštění z vyplaovačky se to chová normálně Z toho plyne, že se zařízení používat dá, ale ve vrchním přehrávači je jakási chyba, jejíž pozdější odstranění nebude ke škodě. Větší problém mám ale s následující věcí: Nainstalovali jsme orig. hudební program určený pro studiovou práci s názvem "Cool Edit Pro". S kamarádem jsme během víkendu s tímto programem chtěli pracovat u mě, ale zde se choval jinak, než u něho doma. Zásadní problém je, že se do každé další stopy nahrává ta předchozí. Po průzkumu zařízení Pavel tvrdí, že to bude úzce souviset s nějakou negativní vlastností mého PC, respektive nastavení ve Windows. Nyní uvedu, co je nám podezřelé: Otevřu ikonu "Zvuky a zvuková zařízení" - dále vlevo "Hlasitost" - upřesnit a otevře se mi tabulka s tahovými potenciometry pro ovládání hlasitosti. Toto zařízení JE FUNKČNÍ. Pokud ale kliknu na "Zvuk", dále záznam zvuku - ovládání záznamu, otevřou se mi tahové potenciometry pro 1.Přehrávač CD, 2.Vstup vnějšího zdroje a za 3. Mikrofon. Tato táhla FUNKČNÍ NEJSOU!! Možná, že zde je zakopaný pes, proto se mi v Cool Edit Pro kopíruje cokoli odevšad, protože je tento malej mix zvuku mrtvej."
Nevim jestli to k něčemu pomůže, ale jestli někoho něco napadá (jak Halování tak Cool Edit) tak please poradte. Představa, že pojedu za nim 100km se mi přiliš nezamlouvá
Díííky