Omezování rychlosti.

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Omezování rychlosti.

Příspěvek od Thomas2425 »

Zdravím,snad nezakládám duplicitní thread.... pokud ano, předem se omlouvám. Kdyžtak mě prosím nasměrujte..
Zajímá mě jedna věc a to omezování rychlosti internetu. Mám připojení přes kabelovku s bratrem napůl. Máme dvě neveřejné IP. On samozřejmě proztahuje veškerý datový limit za chvíli a potom nám omezí připojení Karneval. Zháním nějakej prográmek, který nainstaluji na jeho počítač a když by překročil svůj limit, tak by mu to skrouhlo rychlost. Bylo by super, kdyby se to dalo nastavovat po síti. Abych nemusel chodit k němu......

Předem děkuji za Vaše odpovědi.....
TomAker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomAker »

Zkus do vyhledávání zadat název NetLimiter (popř. http://www.netlimiter.com) a vyplivne ti to určitě hodně výsledků. Podobné problémy se zde už řešily mnohokrát.

Příkladem budiž http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... netlimiter

A vyřešit to domluvou nejde? :)
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

no to by asi dopadlo špatně... Ne , bohužel je to nemyslitelné a nereálné. :-(
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

mam taky podobny problem, akorat ja nemam omezene datove limity, ale spis ma sestra furt neco stahuje pres dc, a nejradeji jak hraji cs coz jsem vyresil tak, ze jsem se sestre nainstaloval netlimiter a dal jin 10% svoji rychlosti, no a kdyz jdu hrat tak pres zdalenou plochu ji ten limiter zapnu a muzu v klidu hrat :D
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

jj, přesně tak, to mě taky napadlo..... uvidím, nastavím, zprovozním, snad bude fungovat .....
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“