CS SOURCE a HAMACHI ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
matysbrno
Začátečník
Začátečník

CS SOURCE a HAMACHI ?

Příspěvek od matysbrno »

Nazdar lidi. Jde hrát CSS přes Hamachi, nebo to musíme valit přes STEAM? Musí se originálka registrovat přes steam aby jela?Jo a ještě něco. Jde to originální CD "nahradit" DAEMONEM, at mě to neničí mechaniku a nemusím to tam pořád dávat.Díky
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mas vobec to originalne CD alebo len akoze?
Keby si to mal, vedel by si, ze CD/DVD v mechanike nemusi byt.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Teprve si to chci koupit,ale podmínkou je aby to šlo hrát přes HAMACHI.Tvojí trapnou otázkou jsi mi neodpověděl,tak nechápu proč to sem píšeš.Hrál jsem CSS jen v herně,tak se ptám,protože tam v mechanice žádné cd nemají.
otto22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od otto22 »

ide to cez hamachi, ja to hravam s kamosmi
1. PC ASUS A7V600, AMD 2500+@3200+, 768MB ram, ASUS ATI HD3650 512MB, SB LIVE 5.1, DVD RW, SEAGATE 80GB + 120GB...
2. PC CANYON 9IPEA, CELERON 2.0GHz, 384MB ram, MSI GeForce FX5900XT, MAXTOR 20GB...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

matysbrno píše:Teprve si to chci koupit,ale podmínkou je aby to šlo hrát přes HAMACHI.Tvojí trapnou otázkou jsi mi neodpověděl,tak nechápu proč to sem píšeš.Hrál jsem CSS jen v herně,tak se ptám,protože tam v mechanice žádné cd nemají.
Precitaj si to este raz, nikde si nepisal, ze tu hru ides kupit a za mojou trapnou otazkou bola menej trapna odpoved na tvoju druhu otazku ohladom nutnosti CD v mechanike.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Wuuduu píše:...
tazatel položil otázku dobře, jen ty jsi tam nenašel výslovné popření warezu, ať už je to tak, nebo onak, předpokládáme nevinu, takže klídek :wink:
matysbrno píše:...
Hamachi se chová jako lokální síť, tj. CS:S musí fungovat i tam kde neni net (paradoxně k hamachi třeba je :) ) I když to už je teď trochu mimo, tak "náhrada" Daemon Tools možná je
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Díky za jasnou odpověd, ale například originálka Farcry přes hamachi nejede. :( Někde na internetu jsem našel, že je potřeba to Farcry prvně cracknout, přepsat nějaký soubor pak už to pofrčí.Bože ale proč bych si tedy měl kupovat originál?! :shock: I tak děkuji a hned si to objednávám.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

njn, to je problém... originálky sice nekolidují se zákonem jako warez, ale uživatel za to často platí svou daň, někteří to řeší kompromisem, koupí si originálku a tu cracknou. Afaik z právního hlediska je to ale stejný prohřešek, tj. porušení autorského zákona
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“