Problem s PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
JaCK4L
Nováček
Nováček

Problem s PC

Příspěvek od JaCK4L »

Zdravim, v poslednej dobe sa moj comp sprava velmi nestabilne. Zacalo to tym, ze pri browsovani jednoducho zatuhol. Prezeram si stranku a PC zmrzne, vobec nereaguje... myslel som ze bude chyba s nejakym programom/virusom/spywarom, ale nie... Presne toto mi zacal robit aj ked som napr. kodoval malicke (!) video vo Vegas... myslel som ze to bude CPU, ale ani max. zataz s nim nehla a teplota bola v normale... mozno HDD (?) Teraz mi stale tuhne, ale je to take nepravidelne... v jednom a tom istom programe mi to raz urobi, inokedy nie. Pred chvilou som skusal memtest a v pamati ziadna chyba (aj ked som ho skusal kratko), potom som v biose prezeral rozne nastavenia a... v biose mi zatuhol! Mohla by to byt doska?
Ak mate hoci co (napady, skusenosti atd.) hodte to pls. sem... vdaka ;)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

NO, já mám podobnu zkušenost, byla to deska, odešel mi řadič diků, koukni se v jakém přenosovém modu ti disky jedou. Mně jel systémový na PIO. I to mnohem pomalej bootovalo. Reklamace úspěšná.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“