podivné barvy v Win Media Playeru

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
plevel
Začátečník
Začátečník

podivné barvy v Win Media Playeru

Příspěvek od plevel »

Ahoj, přeinstalil jsem XPsp2CZ a když chci něco pustit ve WinMedPl tak jsou ty barvy jakési pojebané. V přehr. Nero Shov Time je vše ok. Namítnete - atˇsi to pouším v NeroShTi...., to jo, ale když si chci přehrát nejaké video, třeba ze http://gprime.net/video/ - tak se na to nedá koukat...Neví někdo, co s tím ??? Díky...
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Bude to asi kodekmi.. Istalni K-Lite Codec Pack http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec ... wnload.htm, pripadne nejake konkretne kodeky (ffdshow, divx, ...)
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

Už to stahuju.....
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

stáhnul jsem všechny tři - vyzkouším je postupně...
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

K-Lite obsahuje vsetky dolezite kodeky na spravne prehravanie divX filmov... malo by ti to ist
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

Vyzk. jsem všechny tři - problém stále trvá....
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Vyskusaj aj ine prehravace (BSPlayer, RadLight, VPlayer, RealPlayer,...) ci to budu tiez robit... ked nie, problem je vo WMP... (inak na filmy pokial mozno by som odporucil ine a ovela lepsie prehravace)
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

jde mi o to, že když si chci pustit nějaký klip přímo na nějaké stránce (třeba na www.t-music.cz), tak nemám na výběr, v jakém přehrávači se mi ten klip spustí...Jestliže ale si ho stáhnu do PC, tak v tom Neru jede v poho...
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Instalni RealPlayer alebo QuickTime, potom sa to bude prehravat v tom...
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

vyzkoušeno, problém trvá.....
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

A naistaloval si nejaky z tych dvoch prehravacov??? Ak aj napriek tomu to prehrava vo WMP - treba nastavit napr file extension alebo sa pohrabat v nastaveniach...
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

oba dva.....éééé - file extension.... kdepak to najdu ?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nezkousel ses podivat na nastaveni videa ve WMP? (sytost, odstin, kontrast, jas)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

...zkoušel, nezabralo.....
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

je to asi nějakým kodekem, teď jsem WMP odins. a problém (myslím tím to přehrávání na těch stránkách) trvá...
pokusím se to popsat: přehrávání videa (na stránkách) jede, ale barvy jsou asi takové, jako po požití LSD... - totálně promíchané a silně psychodelické..... :old7:
dd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dd »

"teď jsem WMP odins." - odinstalace WMP přes přidat/odebrat prog. zpusobi akorat to že zmizi zastupci, jinak tam vše zustane. V případě že by se to odinstalovalo, tak by ty videa na strankach nešly přehrát vůbec. (WMP je totiž stejně "zažraný" do systému jako třeba IE, takže ho mužeš akorát "zneviditelnit")

no a teď k řešení: nevím jestli to je ten samý problém, ale mi se stalo něco podobného po instalaci ovaladače ke grafice (NVIDIA 77.72)
dělalo to ale ve všech přehrávačích (Winapm, WMP, BSPlayer,..)
barvy šly sice upravit v nastavení ovladače, ale bylo to třeba udělat po každém restartu......tak šel rychle pryč, a všechno zas fungovalo
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

a nebude to nahodou podobny problem?>>http://groups.google.com/group/microsof ... rt=1&num=3
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

no, asi s toho picnu.....problém je (s vaší pomocí) vyřešen. Je to v nastavení graf.karty, konkrétně nastavení hardw. akcelerace. Stačilo ten posuvník přemístit o jedno políčko vlevo a všechno je OK. Jenom jestli to nebude mít vliv na něco dalšího, třeba na hry... Ještě jednou - dík všem....
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

perlička na závěr: ten posuvník jsem vrátil zase zpátky, doinst. jsem WMP a světe div se !! .......ono to jede........
....jsem z toho tydýtko.... :shock:
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ja som mal tento problem tiez a vyriesil som to cez ovladac gk (mal som FX5700U) tak ze som nastavil Korekciu farieb pouzit na vsetko.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“