Oba PVA, papírově a dokonce i cenově totožní. Tomu se říká litý souboj.
//Edit Butch - Vzhledem k tomu, že už se začínají dělat 20 LCD" a kterých má smysl uvažovat i na herní využití, nastaveno téma jako důležité.
Veškeré dotazy ohledně nákupu 20" LCD pište sem.
Já bych šel do EIZO L887. Na grafiku super, na hry by snad mělo celkem jít taky, ale to mě nezajímá. 14bit gamma korekce, 1600x1200, tuším, že to je ASV-II panel. Já bych ho bral. Teda ještě víc bych bral L997 (S-IPS, 21"), ale 45k nějak nemám
Naposledy upravil(a) JJ dne úte 6. pro 2005, 17:15, celkem upraveno 1 x.
Taky mám zájem o jeden z těchto dvou monitorů, píšeš, že jsou papírově totožné, ale přesto Samsung má svítivost 250, kdežto FS 300, což by bylo asi pro mě rozhodujcí. Ale i tak těžko říct, který z nich je lepší. Jěště mě zaujal Samsung 214T, který je už ale o cca 6.5tis. dražší. Na druhou stranu má supr vlastnosti a je to 21".
potreboval bych slusny monitor (LCD) na hrani i prohlizeni netu a pracu s officama,aby z toho neboleli oci a melo to dobrou svitivost a odezvu za rozumne penize....mam graf ASUS N7800GT viz. popisek
Já na náročné hry moc nejsem, tak v tom ohledu ais neporadím, ale na práci s officama a na net je výborný. Oči nebolí
Svítiost je vysoká- z výrobních 100% jsem jas snížil na 8% a je to v pohodě.
Tedka leti 20" WIDE-sirokouhle
Ne vážně, filmy a hry jsou na nich fakt zážitek. Mezi dva nejlepší v současnosti co se týčepoměru cena/výkon jsou Belinea 102035W (13500kc) a Fujitsu Siemens S20-1W (15000kc). Oba maji nove panely od AUO P-MVA 8ms + overdrive, a pro normalni hrace opravdu staci, zadne mazani a duchove.
Já bral svůj neširokoúhlej odsud a narozdíl od ostatních prodejců dávají 100 záruku na bezvadné body. Taky, že tam nějaký byly, tak to vyměnili.
Za ty peníze bych ale klidně! šel do toho širokoúhlého http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... FAS-201067
2Ruka: Záleží na tom na tom chceš dělat. Jestli hraješ hry typu UT nebo CS tak vem toho Acera kvůli menší odezvě, jestli makáš v grafice tak na 100% vem toho Philipsa
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
DVI je DVI a Acer má strašně špatné vertikální pozorovací úhly, teď tady mám jednu 19" a z různých úhlů pohledu vypadá úplně jinak. Navíc bych levnýmu monitoru reálných 8ms nevěřil.
Rozhodně Phillips
Sorrz za ot, ale v tomto jsem trochu pozadu. Jaká technologie je lepší co se týče kvality obrazu, barevn. podání atd. Rozhoduju se totiž mezi těmito monitory jeden je MVA: http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... 12313.html
LuBr1CanT píše:Vim, že ten Fujitsu je už dost ohranej, ale NEC vypadá zajímavě ne? Na ceně mi nezáleží.
Velice si vážím každé reakce
Ked tolko vazis, tak vaz moju: ja som si objednal NEC, potrebujem slusne farby (grafika, DTP) za prijatelnu cenu a podla nasl recenzii, je tento NEC bomba:
LuBr1CanT píše:Vim, že ten Fujitsu je už dost ohranej, ale NEC vypadá zajímavě ne? Na ceně mi nezáleží.
Velice si vážím každé reakce
Ked tolko vazis, tak vaz moju: ja som si objednal NEC, potrebujem slusne farby (grafika, DTP) za prijatelnu cenu a podla nasl recenzii, je tento NEC bomba:
Chlapi poradte. Uz som na 90percent rozhodnuty pre FSC S20-W. Kedze vsak za posledne 3 tyzdne cena monitora stupla o viac ako 2000,- zacinam rozmyslat nad alternativou. Viete mi poradit wide monitor s technologiou MVA, ktory bude mat totozne parametre? Teda max 8ms, 1680x1050, skvele uhly, DVI ? Dik za tip.