Program pro ruzna nastaveni Monitoru

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
lord.zealot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Program pro ruzna nastaveni Monitoru

Příspěvek od lord.zealot »

Prvni dotaz: Potreboval bych poradit nejaky kvalitni program typu Powerstrip, ale nejlepe primo ATI. Zadny jsem nenasel tak zatim pouzivam Powerstrip. Bez neho nedokazi napriklad nastavit frekvenci a monitor se neprijemne klepe atd. Jenze powerstrip je shareware. Copak s tim dal? Pokud existuje nejaky stejne dobry free pripadne primo od ATi budu vdecny za kazdou informaci.

Druhy dotaz: Mam kartu MSI X700pro 128M a docela me jeji vykon zklamal. Nema nekdo nejakou zkusenost, pripadne opet nejaky program pro pretaktovani tehle karty. Urcite jsem za ty prachy cekal vic.
MB MSI 915P, P4 530J 3G, X700pro PCI-E, HDD 160G.............
Boin
Začátečník
Začátečník

Re: Program pro ruzna nastaveni Monitoru

Příspěvek od Boin »

lord.zealot píše:Prvni dotaz: Potreboval bych poradit nejaky kvalitni program typu Powerstrip, ale nejlepe primo ATI. Zadny jsem nenasel tak zatim pouzivam Powerstrip. Bez neho nedokazi napriklad nastavit frekvenci a monitor se neprijemne klepe atd. Jenze powerstrip je shareware. Copak s tim dal? Pokud existuje nejaky stejne dobry free pripadne primo od ATi budu vdecny za kazdou informaci.

Druhy dotaz: Mam kartu MSI X700pro 128M a docela me jeji vykon zklamal. Nema nekdo nejakou zkusenost, pripadne opet nejaky program pro pretaktovani tehle karty. Urcite jsem za ty prachy cekal vic.
Jestli to potřebuješ nastavit napevno frekvenci monitoru tak použij třeba RefreshFix nebo reforce.

A k tomu X700Pro...ono to taky neni nic moc karta...proto je lepší si něco přečíst a pak kupovat...jinak na taktění třeba RivaTuner nebo ATItool.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Program pro ruzna nastaveni Monitoru

Příspěvek od NoTHX »

Boin píše:nebo ATItool.
proč nespojit příjemné s užitečným, Ati Tray Tools umí nejen "taktit" :roll: , ale i napevno nastavené frekvence... a mnoho dalšího :)
lord.zealot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord.zealot »

uvital bych link na stazeni - jsem jak vidite zacatecnik a moc toho na netu hledat neumim.
MB MSI 915P, P4 530J 3G, X700pro PCI-E, HDD 160G.............
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

lord.zealot píše:uvital bych link na stazeni - jsem jak vidite zacatecnik a moc toho na netu hledat neumim.
linkov najdes dost, staci spustit GOOGLE, ze?
Ale ako zaciatocnikovi ti poradim maximalne super stranku na vsetko:

www.guru3d.com

drivery, utility... fsetko
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Wuuduu píše:...
máš pravdu, ale proč se hned čertit :)
lord.zealot píše:...
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Vide ... ools.shtml

Pro příště cokoli budeš hledat, otevři http://www.google.com a zadáš to co hledáš (v tomto případě "Ati Tray Tools"), sotva mineš :wink:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

NoTHX píše:máš pravdu, ale proč se hned čertit
Vobec som sa necertil, to len moj pisomny prejav niektorym ludom tak pripada.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“