Prosím o pomoc s vypnutím monitoru, při vypnutí PC
Moderátor: maXXmilian
- Fidler Stanislav
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc s vypnutím monitoru, při vypnutí PC
Koupil jsem si nove PC, ale mám starý monitor, který při vypnutí PC (když jsem měl ješte staré) tak se automaticky také vypnul, ale ted při vypnutí v novém PC, monitoru stále blikají diody. Nevíte kde bych to mohl nastavit aby se vypnul?
Děkuji StaFid
- Butch
- Středně pokročilý

Tam spis ne.kotas píše:V menu na monitoru
Otazka na autora threadu.
Mel jsi predtim PC, kde napajeni od monitoru vedlo pres napajeci zdroj PC?
je tedy malo pravdepodobne ze bys az do ted mel podobnou archaickou zalezitost, ale co kdyz?
Ja nevim osobne se mi obcas LCD samo od sebe rozsviti a vyhledava signal, i kdyz je comp zaply.
Proste vada, ale tezko budu neco reklamovat v Monime :-DD
Doporucuji si poridit "psa" s vypinacem a v biosu nastavit zapnuti po obnoveni energie.
Jednim tlacitkem zapnes vsechno(vzhledem k tomu je comp najede po obnove proudu a monitor zustava zapnuty). A kdyz comp vypinas, tak po zhasnuti a vypnuti, vypnes i zasuvku a je to.
Ja bych tohle proste neresil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06