prosim vite jak dostat do nove beta 2 MSIE 7.0 cestinu? vadi mi to pri delani www stranek ptz misto index_soubory to ulozi ve index_files coz je blbe kdyz to uploaduju na web!
MSIE 7.0
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Jouzef
- Začátečník

-
MSIE 7.0
Ahoj.
prosim vite jak dostat do nove beta 2 MSIE 7.0 cestinu? vadi mi to pri delani www stranek ptz misto index_soubory to ulozi ve index_files coz je blbe kdyz to uploaduju na web!
diky za rady nebo jak to predelat aby to ukladal do slozky *_soubory? a prosim jak nastavit Netscape aby byl hlavní prohlizec a aby mel nastavene jadro MSexplorer? dik moc! 
Jaguar for collector 
- kotas
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

češtinu do betaverze seženeš hodně ztuha, už proto že myslím ani neexistuje
dělání stránek přes něco_soubory je prasečina
byť to kdosi nademnou řekl hodně debilně, je to prostě fakt. používej normální prohlížeč a nebudeš mít problém. doporučuji Operu, Firefox je použitelnej. IE je pro programátora neskutečný peklo
bohužel počítat s ním se prostě musí 
dělání stránek přes něco_soubory je prasečina
byť to kdosi nademnou řekl hodně debilně, je to prostě fakt. používej normální prohlížeč a nebudeš mít problém. doporučuji Operu, Firefox je použitelnej. IE je pro programátora neskutečný peklo
ignorelist: kremrole a dezoláti